College Fashion

4 galna och enkla sätt att komma ur din dagliga sminkrutin

College mode

Det är så lätt att fastna med samma concealer under ögonen och samma rör med krispig mascara på fransarna innan du börjar dagen. Även när jag har några minuter att ta på mig en ögonskugga, slutar jag alltid med samma nyans av brunt!

De flesta lösningar på den klassiska “sminkrutinen” är utseenden som tar mer än 45 minuter, något som inte alla har på morgonen eller har neonfärger och gnistrar som inte passar skolan eller jobbet. .

Det bästa sättet att blanda ihop din sminkstil är att fokusera på definiera en egenskap. Genom att ändra en del av ditt utseende förbättrar du din smink utan att lägga till ytterligare steg. Här kommer jag att visa dig några av mina favorit sätt att intensifiera ditt sminkspel på ett realistiskt sätt!

Färgad eyeliner

A enorm Missuppfattningen om färgad eyeliner är att den dominerar ditt ansikte och kan vara för djärvt för de flesta arbets- eller skolinställningar. Dessa sminkstilar visar dock hur man lager färgad eyeliner Eller rocka det bara för att ge ditt ansikte en subtil pop.

För ett snabbt färgat eyeliner-utseende kan du sträcka dig över en svart eyeliner, eller så kan du sopa och smutsa in fodret runt det yttre hörnet av dina ögon och skapa en mjukare färglinje.

Alla presenterade

För de dagar du är På riktigt i bråttom och jag har inte tid för mycket smink, ett av mina favoritutseende är alla presenterade. Genom att använda endast överstrykningspenna eller om din glans är mitten av ditt sminkutseende, kan du applicera så mycket eller så lite du vill.

Rätt överstrykningspenna kan naturligtvis användas på kindbenen, men det kan också fungera som en blank ögonskugga och a läppglans om den appliceras över läppbalsam eller läppglans.

Det bästa med det här utseendet är att det fräschar upp ditt ansikte på ett naturligt sätt och får dig att se mer vaken ut på morgonen när du kanske inte har kunnat snooze.

Fenty Beauty Match Stix Shimmer Highlighter Stick
Milani Strobelight Instant Glow Compact Highlighter

Produkter: Markeringsfält – Fenty Beauty ($ 25), Powder Highlight – Milani Cosmetics ($ 9,99)

Markeringsstänger som den populära Holographic Milk Makeup Stick och Fenty Match Stix Glowing Skin Stick (bilden ovan) är superlätta att svepa på i en nypa.

Becca Shimmering Skin Perfector och Milani Strobelight Instant Glow (visas ovan) är mina favoritpulverhöglättare som enkelt kan appliceras på ögonen eller kindbenen.

Det inre hörnet

En ofta glömd del av ögat, det inre hörnet är den viktigaste delen av ett ögonskuggutseende! Dabbing glittrande eller vit ögonskugga i det inre hörnet väcker din blick och uppmärksammar dina ögon.

Du kan också använda det inre hörnet som ett ställe för att sätta en fin färgstänk:

Även om du vill hålla fast i en neutral ögonskuggstil, kan ett inre hörn glitter höja Y att uppdatera dina ögon.

Flytande ögonskuggor som Glossier Lidstar eller Stila Shimmer & Glow Liquid Eyeshadow fungerar fantastiskt för dessa stilar, eftersom du kan trycka ögonskuggan exakt in i ögonvinkeln och blanda med en borste eller ett finger.

Gör samma rutin med nya färger

En enkel förändring du kan göra för att uppdatera din sminkrutin är att ändra färger. Att ändra din palett kräver ingen extra tid eller sminkfärdigheter och kan lägga till något oväntat i ditt dagliga utseende.

Om du i allmänhet lutar dig mot varma bruna toner för en utekväll, prova en eldig orange look som ger en touch av färg utan att gå för långt ut ur din komfortzon.

Ett annat sätt att integrera färg utan att gå överbord är att börja med juveltoner som liknar nyanser av brunt eller svart. Bourgogne och mörkgrön De är två färger som kan förbättra ditt utseende samtidigt som de är subtila.

Hur kommer du ut ur sminkrutinen?

Vilka är några av dina favoritmakeupfärger? Skriv ner några av dina kreativa sätt att intensifiera din sminkrutin!