College Fashion

4 fantastiska och enkla nagelkonsthandledning du kan göra själv

College mode

Nagel konst

Nagelkonst är en av de saker som du gillar eller inte gillar. Många föredrar att välja bara en polerad färg för att framhäva sina kläder. Skapa jämnt enkel nagelkonst Det tar verkligen längre tid än att svepa en nyans, men det är också ett utmärkt sätt att lägga till mer personlighet i ditt utseende!

Nagelkonst behöver inte heller betyda paljetter och klistermärken. Det finns många enkla mönster för ett brett utbud av stilar och intressen.

För att hjälpa dig att komma igång med nagelkonst, fann jag fyra unika men enkla nagelhandledning. Jag hittade också alla nagellack och verktyg som du behöver för att replikera dessa mönster.

Åh, och en anteckning för nybörjare: oroa dig inte för att följa handledningarna exakt eller få det perfekt första gången; Njut bara av att dekorera dina naglar!

Glad målning!

Tortoise Shell Nails

Orange, brun, svart nagellack.

Produkter: Essie Strong 1% Polish – Target, Like Spice Lacquer – Paintbox, Wet n Wild Black Creme Polish – Walgreens, Nail Polish Thinner – Sally Beauty, Base Coat – OPI, Top Coat – OPI

Dessa sköldpaddsskalspikar De var så populära på hösten, och jag tror att de skulle se bra ut på sommaren också.

Vissa självstudier använder speciella material och polermedel för att uppnå det släta sköldpaddsskalet, men för den här behöver du bara polera och tunna eller aceton. Du kanske vill ha en extra borste till hands eftersom en polsk blandning krävs.

Detta är en av de mest snygga spikhandböckerna Jag har sett det, och det är perfekt för dem som inte vill ha de ljusa färgerna och glittrande polermedel som ofta finns i andra handledning om nagelkonst.

Leopardmönster

Blå, vit, svart nagellack.

Produkter: FingerPaints Well-Cultured Pearl – Sally Beauty, Exit the Void Polish – Smith & Cult, Blue My Mind – OPI, Wet n Wild Black Creme Polish – Walgreens

Leopardtryck spikar De är överlägset min favorit nageldesign!

Denna design ser komplex ut men är faktiskt väldigt lätt; du gör i princip många poäng.

Eftersom färgerna som användes i den här videon såg lite ljusa ut, valde jag en mängd olika blå- och gräddlack i min översikt ovan. Genom att välja ett monokromt färgschema kan du få leopardtrycksspikar att matcha din stil.

Vill du inte göra din hand full? Också kärlek leopardtryck för en dekorativ spik!

Professionell rådgivning: För den här handledningen är det bra att använda en tandpetare eller en liten borste, eftersom linjerna är mycket små.

Sparre

Rosa, blå, lavendel och svamp nagellack.

Produkter: Delancey Polish – Target, Move-Mint Polish – Sally Beauty, Pin Me Pink Polish – Essie, OPI Shorts Story Polish – Sally Beauty, Diffusersvamp – Sally Beauty

Denna enkla nagelhandledning kombinera ljusa färger, ombre och ett chevronmönster; Vad kunde man inte älska?

Denna design kan också anpassas för att använda dina favoritfärger, om rosa inte är din favorit. För att skapa ombre-effekten, se till att du har en sminksvamp av något slag. En mindre borste skulle också vara till hjälp för att skapa linjerna.

Jag tycker att det här är ett bra alternativ för nagelkonst att prova när sommaren närmar sig!

Baby yoda

Ljusgrön, silver, rosa och svart nagellack och verktyg.

Produkter: Leap Polish – Target, Like Future Lacquer – Paint Box, Base Coat – OPI, Olive & June Nail Art Stickers – Target, Dot Tool – Sally Beauty, Wet n Wild Black Creme – Walgreens, OPI Mod About You Polish – Sally Beauty

Hur söta är de här Baby Yoda Nails!? Jag älskar hur enkel den här designen är, men du kan fortfarande veta vad den är.

Om du vill visa ett av dina intressen är det här ett bra sätt att göra det! Det kommer att skapa en glittrande bakgrund, göra en grön cirkel för huvudet och lägga till detaljer som öron, ögon och mun. Avslutningen är en liten stjärnklistermärke.

Medan skaparen av den här videon använder akrylfärg för att skapa Yodas ansikte har jag inkluderat länkar till nagellack om det inte är något du vill använda på dina naglar. Denna handledning kräver också en prickverktygMen du kan alltid använda en tandpetare om den inte är din!

Skulle du försöka återskapa någon av dessa nageldesigner?

Vilken handledning var din favorit? Gillar du nagelkonst? Låt oss veta i kommentarerna!