estadisticas web Skip to content

4 fantastiska apotekshårprodukter att prova

College mode

Fantastiska apotek hårprodukter

När jag går till apoteket för att leta nya hårprodukterIbland är jag så överväldigad av antalet märken och typer av produkter att jag bara slutar. Eller så fortsätter jag bara att köpa samma produkter om och om igen! Nåväl inte än. Jag tog nyligen en resa till mitt närmaste apotek, tittade på hyllorna och köpte de produkter som fångade mitt öga.

Jag prövade dessa produkter och ville skriva om fyra av mina nya favoritprodukter för apotekshår. Läs vidare för att ta reda på vad de är:

1. Shea & Yucca & Aloe Thickening Growth Milk

Kassavamjölk

10,99 USD vid CVS

Vid första anblicken låter det lite läskigt. Tjock tillväxtmjölk? Rädsla inte, det här är en fantastisk produkt. I grund och botten är detta en leave-in balsam med vitaminer, som biotin, för att hjälpa ditt hår att växa snabbare.

Efter tvätt sätter du i den minsta ärtstorleken på håret, torka sedan och forma som vanligt. Jag skojar inte när jag säger att mitt hår var så omfattande och mjukt att det verkligen förvånade mig.

Förutom det är det sulfatfritt och fri från syntetiska färger, dessutom hjälper yucka-extraktet att tjockna håret samtidigt som det blir voluminöst. Jag kommer definitivt att behålla den här i mitt skåp, och jag är glad att se om det verkligen får mitt hår att växa ut!

2. Organix Brazilian Keratin Therapy Flat Iron Spray

Brasiliansk keratinbehandling

5,74 dollar på Walmart

Okej, jag ljög. Det här är inte en ny produkt för mig! Det är faktiskt en av mina absoluta favoriter, en produkt som jag alltid återvänder till och köper igen. Jag använder den här Organix värmeskyddande spray varje gång jag rätar ut eller krullar håret, och jag älskar hur känner dig inte stel eller uttråkad.

Det luktar också som stranden, vilket är ett stort plus enligt min mening. Jag är inte det största fanet av Organix-linjen som helhet, men den här produkten sticker ut på ett fantastiskt sätt.

3. Garnier Fructis Style Full Control anti-fuktighet hårspray

Garnier Fructis anti-fukt lack

3,49 $ på Target

Jag nämnde för några inlägg sedan att jag ville prova fler Garnier-produkter, så det gjorde jag! Är hårspray det är fantastiskt. Det luktar fantastiskt och håller håret på plats utan att bli styvt.

Den är perfekt för när du rätar ut eller krullar håret något och bara behöver lite grepp. Ärligt talat sprutar jag detta på mitt hår ungefär tre gånger om dagen för att jag älskar doften. Gå till affären och köp detta hårspray. Deras bara $ 3,49, Så du har ingen ursäkt för att inte försöka!

4. L’Oreal Paris Advanced Hair Care Gentle Intense Polishing Conditioner

L'Oreal Gentle Intense Polishing Shampoo

4,99 USD på Walgreens

Jag är besatt av linjen Advanced Haircare från L’Oreal Paris. Jag vill verkligen prova allt som finns på linjen så jag granskar bara alla produkter. Är balsam det är min favorit hittills eftersom det får mitt hår att kännas fantastiskt.

Jag rätar ut håret mycket under läsåret, vilket kan leda till skadade lås, och detta fick mitt hår att kännas som att det var “preparerat”. Jag är väldigt glad att fortsätta använda den här produkten för att se om det verkligen finns någon skillnad i hårets tillstånd!

Vad tycker du?

Vilka är dina favoritprodukter för apotekshår? Har du provat något av dessa? Vill du se fler inlägg som detta? Kom ihåg att berätta din åsikt genom att lämna en kommentar!