Mejora de atuendo 1

4 enkla steg för att uppdatera en mycket grundläggande outfit

College mode

Jag vet inte om er, men min tentamen kommer snart och det kommer att bli ett enormt slag. Och jag vet också att när det kommer tentor kommer det att vara sant att se fantastiskt ut. Så som förberedelse förberedde jag en kort och felsäker guide för att uppdatera även den enklaste klädseln.

Du vet att vi älskar våra det väsentliga här i CF. Men frågan är, hur bär du dessa enkla föremål utan att se vanligt ut? Vi har täckt delar av detta ämne tidigare (från Tillbehör 101 till våra hemligheter för att göra alla kläder fantastiska), men den här gången ska jag ge ett personligt exempel.

1. Välj grunderna

Det här steget är väldigt viktigt, eftersom det självklart dikterar hur din slutliga outfit kommer att se ut. Jag kan inte överdriva hur viktigt det är att välja basstycken som är av hög kvalitet och passar bra. Det är okej att få ut mer pengar ur fickorna för en vit T-shirt, för på lång sikt kommer vara Det kommer att vara värt det, lovar jag.

Outfit Upgrade 1

Till exempel valde jag här mina favoritjeans (som är väldigt sköna och passar till allt) och en enkel V-ringad tröja, eftersom det är ganska kallt ute. Det här är min eleganta tomma duk.

2. Lägg till ett lager

Vintern är den perfekta säsongen för skiktning, men ibland vill jag att den ska vara lite enkel så nyckeln är att börja med bara ett lager. Först övervägde jag att lägga till en tröjaväst, men ändrade mig snart – västen var grå, så jag bestämde mig för att behålla min modeupplösning och bära lite färg; istället tog jag på en blank jacka.

Outfit Upgrade 2

Nu när jag säger färg menar jag färg. Jackan är en vacker, livlig grön gul (fotot gör det inte riktigt rättvisa), kan muntra upp varje dag, men varför stanna där? Därefter tänkte jag på att kombinera den med en annan stark färg (se steg fyra) bara för att bekämpa det hemska vädret ute.

3. Välj dina skor

Nu måste jag erkänna att detta faktiskt är det första steget jag tar, för enligt min åsikt dikterar skorna du bär riktningen för din outfitstil. Vid den här tiden kan du bestämma hur avslappnad din outfit verkligen kommer att vara: stridsstövlar, sneakers, klackar, ditt val kommer att förändra allt. Jag valde ett par svarta stövlar lite mer än avslappnad. De har precis rätt mängd elegans men är också extremt bekväma!

4. Tillbehör!

Detta kallas också lägger till pricken. Dessa små detaljer ger charm och kan göra stor skillnad! Min strategi är att skapa en mer voluminös silhuett på toppen men balanserad.

Naturligtvis, när jag började slutade jag ha på mig fler lager än vad jag ursprungligen hade planerat, men det är en del av min estetik. Som du kan se slog jag in en stor blå scarf runt min hals, men jag bestämde mig också för att bära en skjorta under min långärmade skjorta, som kikar ut tillräckligt för att lägga till ytterligare en färgstycke som matchar halsduken.

Outfit Upgrade 3

Som du ser använder jag också långstrumpor De tjänar ett dubbelt syfte – de håller mig varm och ger den balans som denna slutliga outfit behövde. Om jeansen inte var så täta eller en mörkare färg hade jag hoppat över mina strumpor.

Jag behöll Smycken, precis som han sminkMinimum: en blå cocktailring och klocka, BB-grädde, mascara och voila!

Det sista steget för mig var att ta på mig en tjock päls när jag är utomhus, eftersom temperaturerna här är ganska låga, men naturligtvis kan du anpassa dig till ditt eget klimat.

Och nu, en kort sammanfattning:

  1. Basen på din outfit är viktig! Välj vist.
  2. Börja med ett lager, antingen topp eller botten, och arbeta dig därifrån.
  3. Halsdukar är våra favorit vintertillbehör av en anledning. De krydrar varje look!
  4. Det är okej att låta dina skor diktera kläderna! I själva verket är detta en av mina modestrategier.
  5. Kompletterar, kompletterar, kompletterar!

Vad tycker du?

Var den här guiden lätt att följa? Har du lärt dig något nytt?Vilka är dina garderobformler för hektiska dagar? Berätta för mig genom att lämna en kommentar. Om du har några andra idéer skulle jag gärna höra dem!