Esmalte de uñas Chanel

4 billiga knockoffs för Chanel nagellack nyanser

College mode

Chanel nagellack

Bildens författare

Chanel är en universell symbol för klass, mode och smak. Chanels tankar besviker aldrig på banan och de besviker aldrig när det gäller att designa nya nagellackfärger. Under de senaste åren verkar det som om de har satt en ny nageltrend med några månaders mellanrum!

Kanske mer anmärkningsvärt än Chanels förmåga att Start Trending är din förmåga att skapa nageltrender som kommer att klara tidens test och kommer att älskas i många år framöver. För tillbaka svartlack till mode? Det var tack vare Chanels Black Satin! Galenskapen med marinblå naglar? Tack Blue Satin från Chanel! Och för att inte tala om den “greige” fascination vi har sett mer nyligen; än en gång kan det tillskrivas Chanel!

Men lika vackra som Chanels nagelfärger är, priserna är lite höga. Det är sant att inte alla kan motivera att spendera $ 25 på en flaska nagellack, så jag visar dig nedan. några av de bästa bluffarna för fyra av Chanels mest eftertraktade nagellackfärger. Njut av!

Svart pärla

Chanel svart pärla dupe nagellack

Om Black Pearl:

Chanels Black Pearl är ett nytt tillskott till hennes nagellacklinje och fashionistas runt om i världen är redan grymt om henne. Efter att detta grönblå, glänsande pärlpolish sågs på banmodellens naglar, tappade tjejer över hela världen för att få tag på det. Nu när den är officiellt tillgänglig för köp har modebloggare och kändisar setts med denna humöriga nyans på sina naglar.

The Dupe:

Trots att denna polska är ny och det inte finns många dupes ännu lyckades jag hitta en … Wet N Wild Craze Nail Color i “Morbid”, som säljer för 1,99 dollar, ja, en dollar nittio cent, på CVS eller något annat lokalt apotek. Det är nästan $ 23 besparingar!

Även om Morbid inte är en exakt matchning med Black Pearl (kolla Morbid-prover här!), Tror jag att det är riktigt svårt att se skillnaden mellan de två. Båda färgerna är en svart bas med en kricka mikroglans som kan resultera i en spik som ser svart, blå eller grön ut, beroende på ljuset. Så om du vill prova den här färgen, gå Morbid och prova!

Redaktörens anmärkning: När jag letade efter den här produkten online, kom jag över några bloggar som sa att Wet N Wilds Craze-linje nyligen kan ha upphört. Men många butiker som CVS, Walgreens, etc. de verkar fortfarande ha linjen i lager. Så om du är intresserad av detta bedrägeri, gå till ditt lokala apotek NU innan alla flaskor tar slut.

Särskilt

Chanel speciell dupe nagellack

Om Particuliere:

Chanel Particuliere är kanske den mest eftertraktade nagellackskuggan under det senaste året. Det är en vacker taupe / grå / svampfärg som officiellt startade den “greige” trenden som vi alla har varit besatta av nyligen! Lyckligtvis, eftersom trenden exploderade förra året, finns det massor av dupes på marknaden som du kan få för mycket mindre än $ 25.

The Dupe:

I själva verket har jag två dupes för Particuliere att dela med dig, en som du kan få på apoteket och en som är lite dyrare.

Mitt favoritoffer för den här färgen är ”Du känner inte Jacques” från OPI som säljs för cirka $ 8 på vissa apotek, nagelsalonger, ULTA eller någon annanstans du kan köpa OPI. (Klicka här för att köpa det från Amazon!) Det är lite mörkare än Particuliere, men det är väldigt svårt att se skillnaden.

Ett annat speciellt favorittrick som jag pratade om i mitt inlägg, The 4 Most Popular Nail Polish Trends for Winter 2010-2011, är “Steel Grey” av Rimmel London, som är lite gråare än Particuliere men lika vacker och ganska lik. Steel Grey säljer för 3,99 dollar på CVS.

Riva

Chanel riva dupe nagellack

Om Riva:

Riva är ett relativt nytt tillskott till Chanel-linjen, som debuterade som en del av Cruise 2010-kollektionen och släpptes till försäljning i november 2010. Detta vackra ljusblå robinägg med kricka-mikroglitter utlöste uppståndelse bland nagellackguruer. naglar och skugga. det sålde snabbt ut överallt. Personligen dör jag fortfarande för att få tag på en flaska!

The Dupe:

Jag har tillbringat en hel del tid på att leta efter lämpliga dupes för denna underbara nyans och har hittat några som kommer farligt nära en exakt matchning!

Den bästa Riva-dummy jag har hittat är Eyeko Pastell Nagellack. Även om Eyeko är ett företag i Storbritannien kan du köpa denna nyans direkt från deras webbplats för 6 USD om du befinner dig i USA. (Amerikanska damer, det här är din bästa insats! Jag har aldrig sett denna polermedel i en butik!) Denna nyans är den närmaste Riva-liknande jag hittills har sett.

Men om du inte vill beställa nagellack online finns det några fler inhemska alternativ för dig! Den första är Sephora från OPI: s “Havana Dreams” som säljer för $ 9,50 på Sephoras webbplats, eller China Glaze’s “Moody Blue” som har avvecklats men fortfarande finns i vissa skönhetsbutiker för vanligtvis mellan $ 5 och $ 8.

Paradoxal

Chanel paradoxal dupe nagellack

Om Paradoxal:

Chanels Paradoxal är en annan av hennes mest populära och eftertraktade nyanser. Det är en djup violett färg med en vacker lila blå glans. Så snart det släpptes förra året letade nagellackälskare runt om i världen efter ett lämpligt hack för den här färgen, och jag tror att de hittade det!

The Dupe:

Revlon “Perplex” (hmm, ett märkligt liknande namn till Paradoxal, va?) är nästan en exakt kopia av Paradoxal. Perplex lyckades fånga den vackra lila och grå basfärgen medan hon efterliknade den rosa-lila mikroglansen i Chanel-nyansen.

Eftersom nagellackmissbrukare överallt började rycka bort dem är det lite besvär att hitta en flaska Perplex idag. Med detta sagt vet jag att det fortfarande finns tillgängligt och du kanske fortfarande kan få en flaska på ditt lokala apotek. (Det finns också flaskor tillgängliga på Amazon och eBay!) Och kostnadsbesparingarna är värda att leta efter: Det säljs för $ 4,99 på CVS, vilket är ungefär $ 20 billigare än Chanelfärgen. Så om du längtar efter den här färgen, gå till Revlon eftersom du får en nästan identisk färg till en bråkdel av kostnaden.

Vad tror du?

Gillar du dessa dupes? Finns det några andra Chanel-färger du har dött på att hitta ett hack för? Låt mig veta din åsikt i kommentarerna!