estadisticas web Skip to content

4 bästa ansiktsmasker för alla hudtyper

College mode

Jag har varit besatt av ansiktsmasker nyligen. Jag älskar att prova en ny minst en gång i veckan, för du vet aldrig vad som kommer att fungera på din hud! Du kanske hittar nästa mirakel.

jag försökte ta bort masker, vanliga lermasker och arkmasker, och jag har inkluderat varje typ nedan. Folie masker är en ny besatthet av mig för ärligt talat, jag var lite rädd för dem först! De har dock blivit några av mina favoriter. Som en bonus kostar allt mindre än $ 10! Läs vidare för mina fyra val för masker:

Formel 10.0.6 Deep Down Detox Ultra Cleansing Mud Mask

Formula 10.0.6 Ultra Cleansing Deep Down Detox Mud Mask – $ 5,99

Är super prisvärd mask från Formula 10.0.6 Det är en av de bästa jag har använt. Det luktar så bra och gäller så lätt. Lite går långt! Det rengör verkligen dina porer och gör att huden känns supermjuk och lite tätare (på ett bra sätt).

Om min hud känns särskilt fet eller akne-benägen, använder jag den här masken upp till tre gånger i veckan och det rensar verkligen upp allt. försäkring kolla in det här om du har en kombination av fet hud som vill vara balanserad!

Granatäpple känner sig vacker ansikts avslöjande avskalningsmask

Känsla vacker granatäpple ansikts avslöjande avdragbar mask – $ 4,29

Det här kan vara den konstigaste masken jag någonsin har använt, men det är också så roligt och effektivt. Är Känsla vacker granatäpplemask som rengör och exfolierar din hud. Till att börja med är den här produkten tjock, vilket gör det svårt att arbeta med, men jag värmer bara upp röret med varmt vatten i några sekunder och det blir lättare att applicera.

Masken läggs på ditt ansikte tills det torkar och sedan Skal det bokstavligen som en klistermärke! Det tar bort alla föroreningar försiktigt och gör att ditt ansikte känns så rent. Jag rekommenderar inte detta för torr hud, men prova om du har normal till blandad hud.

TONYMOLY I’m Real Aloe Mask Sheet

TONYMOLY I’m Real Aloe Mask Sheet – $ 4,00

Den här masken är från TONYMOLY, en koreansk skönhetslinje som är helt raseri just nu. Dina produkter är fantastiska och de fungerar riktigt bra. Denna arkmask är indränkt i ett återfuktande serum som verkligen tränger igenom huden och fyller på det. Lägg bara lakan på din rena, torra hud och låt den suga in i cirka 20 minuter.

Jag älskar det här eftersom det inte finns något behov av att skölja, du bara stryker överskottet. Var dock noga med att hålla produkten ur ögonen eftersom masken inte passar allas ansiktsform, den kan komma in i ögonen ibland. Utöver det älskade jag den här masken! Deras perfekt för torr hud eller någon typ av hud som behöver extra fukt.

Biore självuppvärmning en minutsmask

Biore självuppvärmande en minutsmask – 7,99 dollar

Om du har kort tid men ändå vill ha en djuprensande mask är det här för dig. Biore är min favoritlinje för att rensa porer och den här minutsmask gör det. Deras oljefri så att det inte irriterar hudenoch värms upp på din hud, vilket är en rolig funktion.

Charcoal renar din hud och svalnar den också efter att den värms upp, så den känns fin och uppfriskande. Testa om du letar efter en snabb ansiktsbehandling! Deras Lämplig för alla hudtyper.

Vad tycker du?

Använder du en ansiktsmask? Vilka tycker du om? Använder du något av dessa? Låt mig veta i kommentarerna!