4 apoteksprodukter för att lugna torr hud i kallt väder

4 apoteksprodukter för att lugna torr hud i kallt väder

College mode

När det kalla vädret börjar komma hit känner din hud det definitivt. Om du är som de flesta av oss, du huden tenderar att bli torrare och tappar mycket glans, vilket kan vara frustrerande och svårt att hantera.

Det finns dock så många prisvärda produkter på apoteket för att hålla torrheten i schack och lugna din hud. Från grund till rengöring har jag allt du behöver! Läs vidare för att ta reda på vad de är.

L’Oreal Paris True Match Lumi Healthy Luminous Makeup

L’Oreal Paris True Match Lumi Healthy Luminous Makeup – $ 10,97

Jag vet att du förmodligen inte tänker på foundation som ett av de första sätten att återfukta din hud, men om du använder foundation regelbundet är det här ett bra alternativ som håller bort torra fläckar! True Match Lumi av L’Oreal Foundation håller huden jämn och hydratiserad medan den gömmer fläckar och fläckar.

Jag älskar den här basen. Den har en fantastisk finish och känns som ingenting på huden. På vintern behöver jag inte lägga ett ytpulver ovanpå, vilket är perfekt för torrare hud. Jag älskar det här! Ge det ett försök om du behöver en bra grund för kallt väder.

Neutrogena Hydrating Makeup Remover Cleansing Wipes

Neutrogena Hydrating Makeup Remover Cleansing Wipes – $ 5,99

Sminkborttagningsdukar är en av mina stora svagheter. Jag använder dem alltid för att ta bort min svarta smink under ögonen, eller om jag blir lat på natten och inte vill tvätta ansiktet (vilket är dåligt, jag vet …). Dessa är mina favoriter! Förbi Neutrogena, dessa fuktighetsservetter känns verkligen som att de ger din hud näring.

Min hud känns inte tätt eller torr efter att ha använt dessa och de har ingen obehaglig lukt. De tar också bort bokstavligen varje smink, vilket är fantastiskt. Jag packar alltid dessa när jag reser och har ett paket bredvid min säng också! Jag är besatt av dessa.

Aveeno Ultra Calming Daily Moisturizer

Aveeno Ultra Calming Daily Moisturizer – $ 13,59

Låt mig berätta detta: Jag har använt denna fuktighetskräm i över två år. Enligt min mening är detta det bästa av allt! Aveenos sortiment av Ultra Calming-produkter är bland mina favoritersärskilt under kallt väder, men året runt är de också bra.

Är Moisturizer lugnar rodnad och lugnar irriterad hud. Jag har rosacea så det här är bra för mig året runt, men för alla andra kan det vara nödvändigt på vintern! Detta gör att din hud känns så mjuk och smidig och smink appliceras mycket enkelt på den. Prova detta!

Rengöring Tvätt

Syfte Gentle Cleansing Wash – $ 4,69

Detta oljefria, tvålfria rengöringsmedel från Purpose rengör huden och tar bort smink. utan att ta bort värdefulla oljor eller torka ut det, vilket är perfekt för kallt väder. Det svider inte heller i dina ögon, en enorm bonus! Jag har använt detta i flera år och upptäcker att det rengör min hud väldigt bra utan att ha den såpa känslan.

Min hudläkare rekommenderade detta först för mig när jag började träffa henne klockan 14, och jag är 21 nu och använder det fortfarande. Definitivt prova detta! Det är så billigt att vem som helst kan prova det.

Vad tycker du?

Vad tycker du om dessa hudvårdsprodukter? Har du koll på någon av dem? Låt mig veta i kommentarerna!