Kit de maquillaje

3 webbplatser för skönhetsrabatter du borde känna till

College mode

Sminkset

För alla tjejer med en budget kan det vara smärtsamt att bläddra i Sephora och längtande titta på en $ 50-stiftelse som du aldrig hade råd. Jag torterar mig själv varje dag genom att handla på fönster online, speciellt om jag letar efter något vackert!

Men jag har goda nyheter Du behöver inte längre drabbas av smärta av skönhet! Och vad är botemedlet exakt? Skönhetsrabatter! Därefter kommer jag att avslöja tre rabattwebbplatser online som jag har hittat och jag pratar lite om hans val och policyer. Och vem vet, du kanske hittar den produkten du gillade, för mindre!

Som en anteckning rekommenderar jag kontrollera recensioner på Make Up Alley innan du köper någon skönhetsprodukt. De flesta produkterna på dessa webbplatser är billiga, men det är bra att veta vad du går in innan du spenderar pengar.

1. Skönhet i huvud och tår

Skärmdump för Head 2 Toe Beauty

Head 2 Toe Beauty är en USA-baserade skönhetsrabattwebbplats. och hans specialitet överlägset är nagelvård. De bär China Glaze, Essie, Orly, Color Club, Creative, Misa och LeChat nagellack, allt till bra priser! Jag vet att alla här på CF älskar nagellack, så jag rekommenderar starkt att du besöker den här webbplatsen för det. De har också en del utrustning för hud-, hår- och salongvård, men varumärkena i dessa kategorier är begränsade.

Mina favorit nagellackkollektioner på webbplatsen är China Glazes ElectroPop-samling (varje polsk kostar $ 3,00!), Essie Spring 2008-samling ($ 8,00 per polsk) och Colour Club Back Stage Pass-samling ($ 3,25 per polermedel. ). Samlingarna ovan kräver lite rullning för att hitta dem på sidan, ta en titt på webbplatsen, Dess layout är väldigt lätt att navigera!

2. MakeUpMania

Skärmdump av Makeup Mania

MakeUpMania, även känd som MuM, är inte precis en rabatt skönhetssajt. Men de bär högkvalitativ foundation och rodnad Vem är upphetsad i branschen och det bästa? Deras Mycket billigt! De brukar tillgodose professionella makeupartister, men låt inte det skrämma dig! Några av deras bästsäljande varumärken är La Femme Cosmetics, Ben Nye, Graftobian och Kryolan, som har ett gott rykte inom film- och teaterbranschen.

En grund som jag ville dölja är HiDef Glamour Foundation av Graftobian, en produkt som har fått utmärkta recensioner från både professionella och vanliga konsumenter. (Här är en snabb grundrecension från en av mina favoriter, Goss!) Dessutom skapar La Femme vackra rodnader i alla färger under solen som är mycket pigmenterade och långvariga (och här är en annan recension för alla intresserade) . Det finns många bra produkter på den här webbplatsen och den visar bara Du behöver inte betala mycket pengar för kvalitet!

3. All kosmetika grossist

Skärmdump av All Cosmetics Wholesale

All Cosmetics Wholesale har varit verksamt utanför USA sedan 2002 och är specialiserat på att tillhandahålla rabatt, avancerade produkter så mycket som svårt att hitta konstigheter. De observerar att deras rabatterade detaljhandelsprodukter är hylla utdragbara element och jag kan inte garantera att de kommer att bli det “Perfekt detaljhandel”. Kort sagt, de köper dessa artiklar direkt från tillverkaren på Partipriser och överföra besparingarna till konsumenten.

Jag kommer att säga att den här webbplatsen har bästa urvalet av märken Jag har sett det hittills! Vissa märken de har är Korres, Benefit, Laura Mercier, Lancome och Estee Lauder Bara för att nämna några. Jag tror att din försäljningssektion Webbplatsen är den bästa eftersom du får djupa rabatter på hudvård, smink och till och med vissa skönhetstillbehör som sminkborstar.

Några av mina val från försäljningsavsnittet är denna Laura Mercier Eyeshadow (rabatt $ 8,99 från $ 22,00), Estee Lauder Signature Eyeshadow Quad (rabatt $ 14,99), Smashbox Halo Color Boosting Pulver (rabatterat $ 18,99 från $ 59,00) och Tarte Cheek Stain (rabatterat $ 9,99 från $ 30,00). Detta repar knappt ytan på denna webbplats, så kolla in det!

Vad tycker du?

Har du någonsin köpt något på en skönhetsrabatt? Har du en favoritrabattwebbplats? Tror du att dessa rabattwebbplatser kommer att gynna dig? Låt mig veta i kommentarerna!