College Fashion

3 “vuxna” garderob väsentligheter som du kan helt rocka på college

College mode

För all professionell utveckling jag gjorde på college, önskar någon sa till mig det börja bygga min arbetsskåp från grunden. På det sättet, när jag började arbeta på heltid, skulle jag ha haft mer än en vecka med kläder; Ingenting är mer pinsamt för en modebesatt tjej än att känna att du upprepar samma utseende om och om igen!

Lyckligtvis behöver du inte i hemlighet spendera dina surt förvärvade pengar på tråkiga svarta pennkjolar, bara för att de ska försvinna i din garderob i flera år medan du avslutar skolan. Införlivande roliga men polerade bitar du vilja att bära i din dagliga garderob nu hjälper dig att göra övergången till den dagliga professionella klänningen Y bygga en arbetsgarderob som du kommer att vilja ta med.

Den blommiga penna kjolen

Jag förstår verkligen inte det blommiga hat som händer i modevärlden. Visst, blommor är inte banbrytande, men jag tror bestämt att alla tjejer kan införliva blommor i sin garderob. framförallt din arbetsgarderob.

Mönster på jobbet kan vara ännu mer komplicerade att navigera än mönster för fritidskläder, men du kan alltid välja ett blommönster. feminin, modern och relativt konservativ, så blommig skall arbeta för alla arbetsmiljöer. Med en monterad svart jacka och vita knappar fungerar en blommig penskjol även i den mest professionella affärsmässiga avslappningen.

blommig penna kjol, tryckt T-shirt och jeansväst

Parfym, väst, ryggsäck, stövlar, halsband, T-shirt, kjol

För tillfället vill du dock para ihop den penna kjolen med bitar som läser ungdomligt för att mjuka upp den polerade silhuetten. En skön t-shirt, rippad denimväst och punkstövlar i lackläder ger roligt, medan en praktisk ryggsäck med ett kompletterande färgschema ger klädseln en funky attityd.

Avsluta med ett silverhalsband så får du en spektakulär look för din måndag morgonlektion.

Den silkeslena knappen

Lita på mig, du vill ha ett par av dessa använd med vad som helst knappar både i ditt arbete och i din informella garderob. Jag kan inte berätta hur många gånger jag hade min när jag sprang ut genom dörren på morgonen på college. Y nu när jag är i arbetskraften.

En vit krage-knapp är det självklara valet här, men välj andra färger och snitt medan du håller på med det. Glöd som chartreuse, kobolt eller magenta skulle fungera bra på kreativa kontor. Blushrosa, svart eller till och med leopardutskriftsalternativ är glamorösa men professionella neutraler, om det är mer din stil.

silkeslen blus och pojkvän jeans

Läppstift, klocka, blus, jeans, kavaj, klackar, koppling

För en college flickas version med en silkeslen knapp, leta inte längre än den beprövade bloggeruniformen med en knappblus, vit blazer, smart rippad pojkvän jeans och strappy klackar.

Koppla ihop dessa bitar med glamorösa och feminina tillbehör, som en snygg rosguldklocka, korallkoppling och snygg röd läpp, och du får en titt som du kan gunga var som helst på campus, oavsett om det är en snygg middag med din professor. Eller ett lunchdatum med den tjejen från kemikurs.

De blanka byxorna

Tråkigt men sant: på de flesta kontor, jeansen kommer inte att klippa den. Den goda nyheten är att byxor är en sak, och det blir lättare och lättare att hitta snitt och färger som ser ut och känns som dina jeans.

Liksom vår silkeslena knappblus, hitta ett snitt du gillar och köp flera par i flera färger: framförallt om du kan investera i en välgjord en som håller dig ett par år eller så. Att investera i en glitter kan verka som ett spel, eftersom färger snabbt kommer och går, men lita på mig; En skarp färg som koboltblå kommer alltid att se modern och professionell ut i kombination med svartvitt.

koboltbyxor och ombre tröja

Byxor, tröja, hatt, sunnies, ryggsäck, tossor, ring

För närvarande, håll dina kläder bekväma med en ombrétröja och en sassy mössa. Ett besatt armband och tossor ger denna outfit en speciell touch, medan en läderryggsäck ger en supermodern touch.

Avsluta med rubrikhår och ett par speglade blå solglasögon så får du det perfekta utseendet på fredagen klockan 8. M. I vilken han somnade. (Ja, vi har alla varit där …)

Vad tycker du?

Om du arbetar, vilka delar är nyckeln till din professionella garderob? Vilka ämnen vill du se i den här kolumnen? Är du också trött på blommorna? Låt oss veta i kommentarerna nedan!