estadisticas web Skip to content

3 viktiga hudvårdsprodukter från vinter till vår

College mode

Vinter till vår hudvård Essentials

Det där mellanperioden under övergången från vinter till vår du kan göra ett nummer på din hud så jag är här för att hjälpa! Nyckeln är att hålla din hud hydratiserad, men inte alltför hydratiserad. Söm din tjocka vinterkräm och byt ut den mot något lättare. Att hålla din hud balanserad är det bästa sättet att hålla den i schack.

Här har jag sammanställt en lista med mina personliga favoriter. Billiga hudvårdsprodukter som hjälper din hud att gå in på våren. Läs vidare för att ta reda på vad de är:

TONYMOLY Appletox Gentle Massage Exfoliating Cream

TONYMOLY appletox mild massage exfolierande kräm

$ 10,50 på Amazon

Är TONYMOLY exfolierande kräm Det låter konstigt, eftersom det bokstavligen hjälper dig att ta bort döda hudceller. Men sedan jag använde den här produkten har min hud aldrig känts bättre.

I grund och botten använder du den genom att applicera den på torr hud efter rengöring. Låt den sitta i en minut och gnugga sedan produkten över huden i en cirkelrörelse. Den döda huden kommer att börja bilda en boll och skala av, och Du kommer att sitta kvar med en jämn och felfri hud som en baby. Jag skojar inte!

Fungerar som en skrubb, men har inga hårda pärlor eller grova partiklar, vilket hjälper Håll din hud hydratiserad. Detta kommer alltid att vara en av mina heliga gralprodukter, så jag hoppas att de aldrig slutar!

Enkel återfuktande ansiktsvask

Enkel återfuktande ansiktsvask

5,99 USD på Target

Denna enkla rengöringsmedel är definitivt “hudvänlig.” Det är 100% tvålfritt, så det är det supermjuk och drar inte huden. Jag älskar att bära detta under den övergångsperioden från vinter till vår eftersom balanserar torra fläckar Y håller oljan under kontroll.

Jag rekommenderar inte att du använder detta som en daglig rengöringsmedel om du har fet hud, men övergår från vinter till vår är det säkert att använda på alla hudtyper om det känns lite torrt. Använd den två gånger om dagen om du har torr hud och använd den en gång om dagen om du har en blandad eller fet hud. Denna rengörare är definitivt ett fynd och det gör underverk.

Neutrogena Naturals Multivitamin Moisturizer

Neutrogena naturals multivitamin fuktighetskräm

14,99 USD på Ulta

Neutrogena är känt för sina återfuktande och balanserande produkter, och det här är inte annorlunda. Denna fuktighetskräm, från deras Naturals-sortiment, är perfekt för användning året runt, men fungerar särskilt bra under denna övergångsperiod. Produkten är berikad med vitaminer och mineraler för en antioxidant boost. Det fyller också på hudens fukt hela dagen och håller den balanserad.

Jag älskar hur detta gör att min hud känns! Med den här produkten känns mitt ansikte supermjukt och mjukt, men Eftersom fuktkrämen absorberas snabbt känns den inte klibbig eller fet. (Var noga med att sätta den under en solskyddsmedel om du använder den under dagen!)

Vad tycker du?

Hur hanterar du övergången från vinter till vår? Har du provat någon av dessa produkter? Låt mig veta i kommentarerna!