estadisticas web Skip to content

3 vårklara sätt att bära broderade jeans

College mode

broderad denim

Om du bara försöker en ny trend i våras går vår röst till broderad denim. När allt kommer omkring är jeans ett alternativ för många av oss, vilket gör det till ett enkelt (och bekvämt!) Sätt att hålla din garderob i trend utan att bryta banken.

Den här veckan delar vi tre söta former för att utforma våra favorit billiga broderade jeans. Läs vidare för att se dem alla:

Titta nr 1

Produkter: Jeans – Forever 21, Top – H&M, Skor – märke, Örhängen – Baublebar, Nagellack – Julep “Adrian”

Distinkt, glittrande, stort broderi, tofsar … dessa jeans har så många saker att göra, men det är det som gör dem så roliga! Använd de färgade trådarna som inspiration för din topp. I det här fallet valde vi en ljuslila tröja med riktigt coola voluminösa ärmar. Visa upp din blekgula pedi på snörningskilar och accessoarera sedan med dina favoritörhängen.

Titta # 2

Produkter: Jeans – ASOS, Body – Forever 21, Jacka – ASOS, Skor – Smutsiga kläder, Halsband – Nordstrom

Med ett syrligt tvättutseende och traditionellt rosenbroderi har detta denim en känsla av gammal skolinspiration. Vi bestämde oss för att spela på edginess på ett modernt sätt genom att para ihop den med en olivgrön bodysuit och en ljusgrå mockajacka. Peep-toe ankelstövlar och en trendig bow krage gör detta till den perfekta klädseln för en utekväll i staden.

Titta # 3

Produktinformation: Jeans – Pacsun, Top – Charlotte Russe, Skor – DSW, Handväska – ASOS, Ringar – Miss Selfridge

Dessa lågmälda jeans är prickade med snygga kranar, så vi bestämde oss för att para den estetiken med en avslappnad men ändå elegant outfit. Vrid upp mode med en spetsblus utanför axeln och välj sedan ett par spetsiga loafers i feminin rodnadrosa. För ett snyggt utseende, förvara dina väsentligheter i en uppmärksammande metallisk ryggsäck. Olika mix- och matchningsringar kompletterar utseendet.

Vad tycker du?

Gillar du det här utseendet eller kommer du att klara den här trenden? Vilken outfit är din favorit? Hur skulle du ha broderade jeans? Lämna en kommentar nedan och berätta din åsikt.