College Fashion

3 trendiga klänningar för att göra sommarstil barnlek

College mode

Flicka på stranden i en klänning

Sommaren har bara börjat, men jag tror att alla redan är trötta på: att känna sig klibbiga, svettfläckar och sätta ihop en outfit i den här värmen. Klä dig för varmt väder det kan vara väldigt komplicerat. Du vill se bra ut, men dina alternativ är också ganska begränsade. När allt kommer omkring, även med deodorant, kan du svettas genom allt. Komma in: sundress, din sartorial frälsare och hemliga vapen.

Med en snygg kappa behöver du inte oroa dig för överhettning OCH det ser redan bra ut. Klänningar behöver inte heller vara formella.

Här är tre trendiga sommarklänningar för vilken stil som helst, plus outfitidéer som hjälper dig att utforma dem:

Flirtiga ögonspetsar

vit klänning, pärlstav, blommig doft, pannband, snörskor, concealer

Produkter: Klänning – Guld, Fragrance – Kate Spade, Clutch – G-Lish, Flats – Lord & Taylor, Diadema – Macy’s, Concealer – Urban Decay

Jag börjar med en klassiker: den vita spetsklänningen. Känner du till hela “ingen vit efter Labor Day” -regeln? Oavsett om du tycker att det är dumt och att människor ska kunna bära vad de vill (för oss är det en av de moderegler som vi tycker att du ska bryta), du kan inte förneka det. vit är färgen på sommaren. En vit klänning sticker ut mot solbränd hud, och ögonspetsarna är eleganta och flirta.

Detta är ett mer formellt utseende för barnvagnar och kvällar i trädgården. Börja med att para ihop den vita klänningen med vackra ballerinor och en pärlstav. Håll tillbehör enkla med ett guldpannband. Makeup bör också vara enkelt; stick med en upplysande concealer och en antydan till blommig doft.

Sportig t-shirtklänning

ryggsäck, läppstift, sneaker, örhängen, eyeliner, t-shirtklänning

Produkter: Ryggsäck – Mali + Lilli, läppstift – Smashbox, Sneakers – adidas, Örhängen – Nordstrom, Eyeliner – Stila, T-shirtklänning – Urban Outfitters

Men tänk om kvällar i trädgården inte är din grej? Du är en tjej på språng, med platser att vara och människor att se. I så fall är den mycket mer avslappnade T-shirtklänningen något för dig! Detta är bokstavligen bara en längre skjorta, men den ser väldigt modern ut och kan kammas upp eller ner. Till exempel lade jag till sneakers OCH örhängen. Din smink kan vara prickig eller obefintlig. Lägg till en ljus ryggsäck för alla dina saker.

Gratis spirit maxiklänning

gula maxi, solglasögon, halmväska, sandaler, halsband med hängen

Produkter: Klänning – Express, nyanser – Tommy Hilfiger, Clutch – Barney’s Warehouse, Sandaler – Nordstrom, hänge – Nordstrom

Sist men inte minst har vi maxiklänningen. Du kan naturligtvis ha det här när som helst på året, men sommaren är säsongen för maxiklänningar (och ljusa färger, så var inte rädd för kanariegul!). Graciös och tolerant, maxiklänningen får alla att se ut som en gudinna.

Håll tillbehör enkla med en halmväska (som definitivt är i stil just nu), ett hängande halsband och dina favoritsolglasögon. Avsluta med platta sandaler och du har det perfekta sommarutseendet.

Vad tycker du?

Vilken är din favoritklänning? Har du några tips för att klä dig på sommaren? Är någon av dessa klänningar din favorit? Låt oss veta i kommentarerna nedan!