Encabezado-Spring-Break-Girasol

3 trendiga kläder att ha på sig under våren

College mode

Sidhuvud-Spring-Break-Solros

Vår lov kommer, eller om din skola är som min, händer redan spring break. Den här artikeln handlar om solen, prästkragarna och trenderna som jag har sett under den här tiden. Låt oss se utseendet:

1. Bohemisk sjöjungfru

Randig lång kjoluppsättning

Maxikjolar De är inte bara otroligt bekväma utan de är också ett enkelt sätt att lägga till en boho-touch på din outfit. (Tack till CF-läsaren Joanne för att du begär en titt med en lång kjol!)

Överst har jag en virkad spetsskörd över en kamisol, några strappy sandalerY roliga smycken. Långa kjolar kan förkorta din silhuett om du inte är försiktig, men de kan också vara mycket långsträckta när de paras ihop med en kort skjorta. Om du inte har en crop top, försök att bära din maxi högre upp i midjan för att skapa samma förlängningseffekt.

2. Bedövad av prästkragar

Daisy Sweater Outfit

jag älskar tusensköna och solrosstryck, vilket är fantastiskt eftersom de dyker upp överallt. Om du som jag fortfarande är lite tveksam till beskurna toppar och inte räknar med att ha på dig dygnet runt, skulle jag rekommendera att du köper ett billigare alternativ, vilket är vad jag gjorde. Det här är en kort tröja av Forever 21.

Eftersom jag varken är ett geni eller en magdansös (överraskning vet jag), parade jag det här utseendet med svarta shorts med hög midja för att täcka magen. Jag kanaliserar min inre Shakira många dagar, på många sätt, när Y vart som helst Jag vill, men inte idag. Idag kan mina höfter ligga.

3. Vårglitterar

Peter pan krage tröja färgad jeans kostym

Om du är en av många som inte åker till stranden under våren, färgade byxor Det kan enkelt lyfta ditt humör och din outfit. Jag gick bort från svart och använde en grå färg Peter Pan krage tröja från Lauren Conrad-samlingen hos Kohl. Jag bar den här tröjan avslappnad, men den kan förvandlas till en helt annan stil när den paras ihop med affärskläder.

Vissa säger att det är skillnad mellan indigo och violett. Endera är en ganska trendig denna vår, och det är en fantastisk säsongsövergångsfärg innan den faller i avgrunden av pasteller och blommor. På mina fötter är solbränna oxford skor.

Inte för att det är något fel med avgrunden av kakor och blommor. Jag har tillbringat många dagar där, kört på enhörningen, ät sockervadd och tittat Bryt Ralph. Det är bra att jag inte såg den filmen i teatrarna, för jag skrattade högt över “Frigör djävulens hundar!” del. Varje munkfilm, eller någon färgad outfit, är en vinst enligt min mening.

Kusin! Spring Break Nagellack

Spring Break Nagellack

Får jag presentera din manikyr för våren Revlon Parfymeri nagellack i “Aprikosnektar”.Den söta och fruktiga doften av aprikoser flyter varje gång du drar händerna över ansiktet. Det är inte en överväldigande lukt, det är mindre som en jätte mobbad aprikos som slår i näsan, och mer som baby aprikoser som sover på fingrarna. Aprikosskuggan är också perfekt.

Detta är definitivt ett nytt nagellack. Om du letar efter en med utmärkt uppehållskraft föreslår jag Essie eller Revlons Colorstay-linje. Exempelvis har Essies “Tart Deco”, det bästa nagellacket genom tiderna, en färg nästan exakt till detta (minus aprikoslukten).

Din tur!

Jag hoppas att alla har en fantastisk vårresa! Vilken trend älskar du i vår? Är du ett fan av daisy-mönster och crop tops? Låt mig veta vad du vill se nästa i kommentarerna nedan.