Bonitos looks casuales de negocios

3 söta tillfälliga affärer söker efter hösten

College mode

Trevligt affärsmässigt utseende

Frågan jag får mest i IRL är: “Vad är det för en affärsavslappning?”

Business casual är det mytiska odjuret av klädkoder. Han är chef för en arbetande professionell och rumpan för en avslappnad person. Lurar i skuggorna på natten, ibland i en pennkjol, andra gånger i en tröja. Det är en av de svåraste klädkoderna att följa eftersom varje arbetsplats har sin egen kultur. Vad jag kallar business casual är förmodligen inte vad vd för Google kallar business casual. Justera dessa uppsättningar efter behov för din arbetsplats.

1. Trender i tabeller

Röd-City-kjol-Pläd-blå-vit-topp-svart-höga klackar-Business Casual

Jag tänkte aldrig på pläd som något som en affärsavslappnad förrän i år, då pläd officiellt tog över världen, inklusive den privata sektorn. På tal om det, såg någon Julian Morris döda in Ny tjej i den rutiga skjortan? Det var rutigt bra gjort, mina vänner.

Jag parade ihop det här fantastiska Gammal marinblå rutig topp med en blank J.Crew kjolMen om du inte går på en skola där brandmanrött alltid är acceptabelt, skulle den här toppen också vara söt med en neutral penskjol.

2. Det Pinterest-inspirerade utseendet

Indigo-byxor-kavaj-svart-ringning-slående-blus-vit-svart-pumpar-stökigt rosett-affärer-avslappnad

Varje gång jag går till Pinterest ser jag minst en pittoresk kvinna som bär skinnies och en blazer. Jag parade ihop mina färgglada skinnies, neutral blus och svart kavaj med en uttalande halsbandmen om du har ett riktigt fall där du bor, skulle en oändlig halsduk också se bra ut.

är lusta efter alla de rutiga oändlighetsdukarna den här säsongen. Om du inte kan berätta, har jag inte några favoriter. Jag har en och den är rutig. Snälla Santa, kom med halsdukar och allt rutigt!

3. Den mest älskade höstklänningen

Dark-Oxblood-Dress-Tights-Black-Booties-Business-Casual-Fall.

Jag är besatt med denna oxblod / brända bärnsten / vampy-jag-vet inte-färger klänning. Det är lämpligt för nästan alla tillfällen, det är därför är ett måste i höst. På tal om väsentligheter, har du köpt ett par fotkängor? Dessa stövlar kommer att kliva på dig, som om de trampade på mig och resten av världen.

Poängen är att du kommer att behöva denna outfit. Det finns ingen skam i grunderna, komparer.

Din tur:

Tack för att du läste! Vad tycker du om dessa kläder? Är du lika besatt av pläd som jag? Lycka till att räkna ut det mytiska odjuret som är avslappnad och låt mig veta vad du vill se nästa.