estadisticas web Skip to content

3 självbrunare som verkligen fungerar

College mode

Garvad flicka på stranden

Jag älskar utseende av garvad hud, men jag vill inte ha de dåliga resultaten på lång sikt av garvning. Så i våras bestämde jag mig Prova olika självbrunare för att ta reda på vilka som är bäst.

Även om vi tidigare har gjort massor av inlägg på självbrunare (se här, här och här!) Betyder varje nytt år nya produkter. Läs vidare för mina tre bästa solfria solningsalternativ:

Fake Bake felfri

Felfri falsk bakning

14,41 $ på Amazon

Denna bronzer är min favorit i gänget.Och det är också en av de billigaste! Detta kit, från Fake Bake, levereras med en självbrunningsspray, en handske och två plasthandskar. För att använda, exfoliera huden under duschen, applicera lite lotion på knä och armbågar, då spraya denna produkt på handsken och gnugga den på huden i en cirkelrörelse. Det repar inte, det får dig att se solbränd direkt, det är inte klibbigt och det luktar sommar.

Eftersom det inte bara är en gel eller lotion som appliceras direkt på huden, tar det lite mer tid och ansträngning. Men denna bronzer ger dig mer naturligt utseende. Jag gick faktiskt ut på middag med vänner efter att ha applicerat detta och de skrek alla åt mig för att jag gick solbränt i en solarium. De verkligen Jag trodde att denna solbränna var den verkliga affären! Det behöver inte sägas att de blev ganska förvånade (och imponerade) när jag sa till dem att det var en självbrunare.

Jag applicerade bronzer för första gången förra måndagen, och färgen har bara bleknat något. Jag kommer att ansöka igen senare i veckan och är glad att kunna säga att jag äntligen känner mig säker på att en självbrunare fungerar på min hud.

Tarte Brazilliance Skin Rejuvenating Self-Bronner

Tarte Brazilliance Self Tanner

39 $ på TarteCosmetics.com

Uppenbarligen är denna Tarte sunless bronzer dyr, men det här är en annan typ av produkt! Denna bronzer hjälper “Föryngra” huden och återfukta den med passionsfruktolja. Som beskrivits av Sephora är passionsfruktolja känd för att “fylla på, bygga om och lysa upp hudens utseende.”

Denna bronzer appliceras på samma sätt som Fake Bake.. Men själva produkten är en gel och inte en spray, så gnugga den i handsken innan du applicerar den. Det är lite mindre bekvämt än en spray, men den här fungerar bra på ansikten. Eftersom det är en gel tenderar det att “gnugga in” lite mer och torkar inte lika snabbt som Fake Bake bronzer.

Om du har torr, matt hud och du inte är säker på hur du får den att se bra ut på sommaren, prova detta. Jag tycker att det är värt det högre priset!

L’Oreal Paris Sublime Self Tanning Gel

Loreal sublim självbrunningsgel

11,99 USD på Ulta

Jag älskar L’Oreal’s Sublime Bronze-linje så mycket. Jag brukar använda en gradvis garver, men jag bestämde mig för att prova och blev förvånad över hur lyxigt det kändes. Eftersom det är en gel bronzer, det kändes bra på huden. Den innehåller också vitamin E, vilket gör det extremt hydratiserande. Denna produkt har en stark lukt., men efter en dusch försvinner lukten.

Kom ihåg Använd handskar när du applicerar denna produktoch se till att din hud exfolieras perfekt. Eftersom det är en gel torkar den väldigt snabbt, så om du inte exfolierar kommer bronzer inte att hålla fast vid din hud och orsaka fläckar.

I allmänhet är denna garv jämförbar med tårta Jag nämnde det ovan. hur som helst, jag Jag rekommenderar inte att du bär det här i ansikteteftersom det kan vara lite fet! Om din hud är känslig, håll dig på den säkra sidan och applicera inte detta på ditt ansikte. Annars tycker jag att det här är en fantastisk apotek.

Vad tycker du?

Vad tycker du om sollösa bronzrar? Tror du att det är värt hela ansträngningen? Har du provat något av dessa eller har du favoriter du vill dela? Låt mig veta i kommentarerna!