College Fashion

3 sätt att bära vitt efter Labor Day (rätt sätt)

College mode

Vit efter arbetsdagen: Hur man bär vita och vita byxor efter arbetsdagen

En av de första mode regler som människor lär sig som barn är “ingen vit efter Labor Day”! Det finns ingen särskild anledning att inte bära vitt på hösten och vintern, förutom det faktum att du bär svala vita tyger på sommaren hjälper dig att svalna i stadens hetta.

Här på CF säger vi att regler är gjorda för att brytas! Vit är en stor neutral övergång Det kan få dina kläder att falla samtidigt som du behåller en del av den ljusa och glada optimismen i ditt sommarutseende.

Här är några exempel som visar hur du klär dig i vitt efter Labor Day, aka just nu:

Röd, vit och kavajer

För en vågad höstdräkt perfekt för en avslappnad dejtnatt, här är en varmare upplevelse på ett klassiskt sommartema.

Matcha några vita jeans med en asymmetrisk röd linne för en magnifik kontrast. (Ja, 2019 kan du bära vit denim efter arbetsdagen – modepolisen kommer inte att gripa dig, jag lovar.) svart dubbelknäppt kavaj ta denna outfit till svalare väder.

En vågad rött pannband ger den här hösten en skvallerflairflair, och en del randiga sneakers Uppdatera hela uppsättningen!

Varma neutrala

Här är en elegant outfit som är söt, mysig och perfekt för att arbeta i biblioteket eller ta en promenad runt campus.

Ett mål, långärmad bodysuit Det är ett bra övergångsstycke för ljusa färger under en kall årstid. Parar ihop det med några armégröna byxor lägger till en professionell touch och lite struktur. Bruna chelsea stövlar De är ett utmärkt tillskott och håller dina fötter varma under höstsäsongen.

Slutligen några söta tillbehör som en brun tryckt halsduk och några vackra sköldpaddsram ram glasögon Ge denna outfit ett underbart polerat utseende.

Allt om tillbehör

Vilket bättre sätt att våta tån i vitt efter arbetsdagen än genom att lägga till vitt med din Tillbehör? Ett bra sätt att böja men inte helt bryta mot reglerna är att lägga till alla vita tillbehör till en färgstark outfit.

Börja med en marinblå och vit prickig klänningoch ett lager på honom av en mjuk och tjock grå tröja för att hålla dig varm i vinden! A elegant vit väska Y spetsiga stövlar Ge denna outfit en lågmäld 70-tals touch och lysa upp utseendet. En vacker vit knuten pannband Det är ett utmärkt sätt att hålla håret ur ansiktet under lektionen, eller lägga till en ny touch av vita tillbehör till utseendet.

Vad tycker du om att bära vitt efter Labor Day?

Hur skulle du ha vitt efter Labor Day? Vilket utseende är du glada att prova?

Låt mig veta i kommentarerna!