3 sätt att bära sköldpaddor under alla kläder för värmepunkter och stil

3 sätt att bära sköldpaddor under alla kläder för värmepunkter och stil

College mode

När jag växte upp hatade jag alltid att behöva lagra när det var kallt. Jag kände mig alltid för varm och för stel. Jag skulle aldrig ha gissat att när jag växte upp skulle jag göra det kärlek lager kläder, än mindre ha det på min hinklista.

Idag handlar jag om kappor med hög hals. Det är en aktuell trend och jag stöder den mycket.

En av de främsta anledningarna till att jag älskar skiktade sköldpaddor är att de håller mig varm vid kallt väder. Att gå i skolan i Chicago betyder att jag bor på vintern i cirka 5 månader och att hålla mig varm är ett måste.

Med denna nya trend kan jag bära kläder under vintern som jag normalt skulle ha under de varma månaderna. Detta är möjligt eftersom jag bär turtleneck under så många klänningar, skjortor och tröjor.

För att ge dig lite inspiration, här är hur jag skulle utforma skiktade sköldpaddor:

Set One: Pretty in Pink

Produkter: Rosa klänning – American Eagle, White Turtleneck – Topshop, White Ankle Boots – Public Desire

För den här klädseln valde jag en klänning med spagettimband eftersom de här typerna av klänningar passar otroligt bra med turtleneck. Anledningen bakom detta är att det gör att mycket av sköldpaddan kan visa sig igenom, vilket ger en fantastisk accent.

Jag valde den här rosa och vita prickiga midiklänningen för att den är rolig och flirta. För att markera de vita prickarna parade jag ihop klänningen med en vit turtleneck. Det är alltid en fördel när en turtleneck accentuerar detaljerna i den bit under vilken den bärs.

För att avsluta utseendet valde jag vita fotkängor. Uppenbarligen ligger dessa stövlar inom temat vita detaljer. Jag trodde att ormskinnhälen gav lite kant till kläderna på bästa möjliga sätt.

Lag två: bara randigt

Produkter: Vit linne – Brandy Melville, Bodysuit med hög hals – Missguided, Jeans med hög midja – American Eagle

Om du inte vill ha en klänning en dag är en linne med spagettiremmar ett annat bra stycke att bära över en hög hals.

För det här utseendet väljer jag en enkel vit linne. Jag tror att hjärtat och “Rolls Royce” texten gör denna skjorta så gullig. För att kontrastera det vanliga vita på toppen, valde jag en randig turtleneck bodysuit att bära under. Ränder lägger till färg och design på kläderna. För att avsluta klädseln valde jag grå jeans med hög midja. Dessa jeans är väldigt neutrala och passar nästan vad som helst.

Turtleneckoveraller är mina favorittyper av turtlenecks eftersom de är så lätta att stoppa under något. Det finns inga rullar eller veck som du behöver vara medveten om när du skjuter in sköldpaddan, vilket säkerställer en jämn linje under de andra delarna.

Team Three: Cream Dream

Produkter: Tröja – PrettyLittleThing, kjol – Missguided, bodysuit med hög hals – Missguided, Ankelstövlar – Public Desire

Ett annat av mina favoritmetoder att bära en sköldpaddshals är genom att sätta den under en kort tröja. Detta gör att kragen kan kika ut under tröjan och lägga till lite färg.

För att komplettera det här utseendet valde jag en krämfärgad tröja, en grå, gul och svart randig turtleneckdräkt, en rostig kjol och svarta fotkängor.

Alla dessa bitar kompletterar varandra. Tröjan grädde passar bra med de senapsgula ränderna på bodysuiten. Den rostiga kjolen lägger till en annan färgton i kläderna. Och för att avsluta framhäver de svarta fotkängorna bodysuitens svarta rand.

Andra idéer om hur man lager turtleneck:

I allmänhet finns det många sätt att bära en turtleneck. Det finns nästan inget sätt att gå fel med att lagra dem. Var bara kreativ, ha kul så kommer du att se fantastisk ut.

För mer motivation och inspiration, här är några av mina favoritklädda turtleneck-kläder från Instagram:

Skulle du ha en turtleneck? Låt mig veta i kommentarerna nedan!