3 formas de llevar un chaleco de moto

3 sätt att bära motorcykelväst

College mode

3 sätt att bära motorcykelväst

Möte västar förvirrad. Min kroppsvärme är alltid koncentrerad i min torso, medan mina extremiteter är de första delarna av kroppen som svalnar. (Jag menar, mina tår och fingrar blir domna från en stark vind, även när ryggen svettas.) Så varför skulle jag vilja ha på mig ett plagg som inte gör något för mina gåshud täckta armar?

Västar är nonsens, men jag har spenderat timmar på att lösa mysteriet om hur man bär dem. (Detta kan bero på min önskan att vara Han Solo.) När jag äntligen lärde mig att omfamna västar som rent dekorativa (som de glödande pumporna eller mjukpappersgirlanderna du ser på Pinterest, förutom din torso), började jag integrera dem i min garderob. Jag är nu stolt ägare av tre västar – en jeanväst, en smokingväst och fokus för dagens inlägg, en läder motorcykel väst.

(Vadderade västar. Jag kommer aldrig att förstå hur någon bär dem utan att samtidigt drabbas av värmeslag och överkropp i armen).

TL; DR: Shannon är förvirrad över västarna, hon vill ha dem ändå, hon har accepterat att de är avsedda att vara vackra och inte praktiska. Du bör också använda dem. Det är hur.

3 sätt att designa din motorcykelväst

Tillfällig

casual motorcykel väst kostym

Produkter: Väst, topp, jeans, sneakers, tote, örhängen

Avslappnade weekendkläder är bäst, men ibland kan jag inte låta bli att krydda saker. En cykelväst över din favorit topp och jeans ser helt enkelt ut i den off-duty modell passform. Ytterligare en fördel med västar: Om armarna blir kalla och du bestämmer dig för att ta på dig en lastjacka behöver du inte hantera super skrymmande lager av ärmar.

Ballerinor och sneakers fungerar lika bra för denna avslappnade ensemble. Under Labor Day-försäljningen köpte jag detta par Gap-slip-in i grått och jag kan inte sluta bära dem! (Så bekvämt och de går med allt!)

Nervös

Produkter: Väst, topp, bralet, kjol, stövlar, örhängen

Jag blev faktiskt inspirerad att skriva den här artikeln eftersom det var precis vad jag bar på en barkväll förra helgen. Det var förmodligen den mest bekväma outfit jag någonsin har använt för en utekväll!

Nu testar jag kombinationen av transparent skjorta + synlig bralet; även om jag älskar utseendet är jag fortfarande lite blyg för det, så jag tog på mig en motorcykelväst så att jag inte skulle känna mig så utsatt. Västen hjälper också till att skapa en smickrande silhuett för oss som inte har perfekta timglasfigurer.

Boho

boho motorcykel väst kostym

Produkter: Väst, klänning, stövlar, hatt, ring

Vill du prova den 70-inspirerade trenden men vill inte att den ska se ut som om du firar Halloween en månad i förväg? Gå in i de coolaste decennierna med en mönstrad bondeklänning och kantade fotkängor.

Att sätta en motorcykelväst över toppen av den här klänningen låter dig inte bara visa upp de utsvängda ärmarna, utan ger också en mer modern atmosfär i kläderna. Om du känner dig djärv, lägg till en floppy mössa för att komplettera utseendet.

Att du trodde?

Skulle du ha på dig dessa kläder? Är du en kollega som lider av västfobi? Har du lärt dig att acceptera rädsla och förvirring och använda dem ändå? Hur bär du din? Låt oss veta i kommentarerna!