College Fashion

3 sätt att bära ett par träningsbyxor

College mode

Det har vi alla lediga dagar när vi bara vill ha det bekvämt under en lång skoldag. Men som CF-tjejer vill vi också se trendiga ut.

Jag är här för att berätta att du fortfarande kan vara bekväm Y gå in på campus med stil. Helt enkelt bära dina favorit joggingbyxor (AKA huvtröjor, joggare) med några lager, perfekt för höstterminen! Oavsett om du lägger till en läderjacka eller tillbehör med armband, kan du få de här bekväma träningsbyxorna att se trendiga ut … lovande.

Är här 3 sätt du kan klä dig i sportkläder den här terminen:

Se en:

hur man bär din tröjainspiration

Produkter: Hatt, skjorta, halsband, byxor, stövlar

Börja med att rulla upp ärmarna på en klassisk vit knäppt skjorta och ta på dig en smal byxa. Dölj rörigt hår med en röd ullfilt hatt och accessoarera sedan med ett guldpläterat kedjahalsband. Komplettera utseendet med tjocka fotkängor som har coola snitt och spännen.

Titta B:

hur man bär din tröjainspiration

Produkter: Jacka, topp, krage, byxor, flats

För den här stilen, sätt in ett vitt toppskikt med kontrastfärg under en salvia-färgad motorcykeljacka. Ta tag i dina skräddarsydda joggare och dra i dragsko. Placera ett hängande halsband i antik guldnyckel graverat med ordet “styrka” runt halsen. (Hej, inspiration från mitten av veckan!) Släpp slutligen på några spetsiga lägenheter med färgblock och metalliska detaljer för ökat intresse.

Titta, C:

hur man bär din tröja inspiration

Produkter: Väst, topp, byxor, armband, sneakers

Anta en höstfärgpalett genom att kombinera en bränd orange långärmad topp med dina grå joggebyxor. Lägg sedan till en navy quiltad väst med detaljer i mocka mocka. Ge ditt utseende en gnistrande effekt med polerade manschettarmband i guld. Komplettera outfit med Adidas sneakers som är tillräckligt bekväma för att hålla jämna steg med din hektiska dag.

Hur bär du din tröja?

Hur klär du dig på dina lediga dagar? Skulle du ha någon av dessa kläder? Vad är din favorit? Låt oss veta i kommentarerna nedan.