estadisticas web Skip to content

3 roliga blommiga tillbehör för våren och hur man stylar dem

College mode

Det finns ingen trend som är lika beprövad som blomtrycket. Av April till Augusti, detta mönster ses överallt på campus. Det här mönstret är otroligt mångsidigt – från bröllop till avslappnade kvällar, blommorna finns alltid där.

Men det finns så många sätt att använda detta mönster bortom din typiska sommarklänning. Blommiga tillbehör de är ett enkelt och lite oväntat sätt att införliva denna trend.

Nedan har jag hittat de knäppaste (och sötaste!) Blommiga tillbehören för våren och hur man utformar varje look!

1. Väskan

Danielle Nicole Rose plånbok

Denna artikel är kanske den mer bokstavlig tolkning av blommönster. Denna Danielle Nicole väska är super bedårande och inspirerad av Disneys Skönheten och Odjuret!

När jag först såg den här väskan på Instagram var jag kär!

Hur skulle du utforma det här föremålet

Denna väska ser bedårande ut tillsammans med en jeansklänning och en dämpad sko – Med en så rolig design borde den paras ihop med dämpade färger!

För att hålla fokus på väskan, använd minimala smycken, så här Anna + Nina. Jag upptäckte nyligen det här nederländska smyckenmärket och jag är besatt av deras minimala och prisvärda mönster.

2. Skon

Blommiga sandaler

Jag älskar när mina skor är kontaktpunkten för en outfit, särskilt med ett gnistrande mönster! Av Birkenstocks till klackar, blommönster har dominerat skoindustrin.

Även om de är lite slösiga är jag (bokstavligen) galen på dessa blommig broderade sandaler från Kenneth Cole. De är bekväma och kommer att hålla dig i kommande årstider.

Hur skulle du utforma det här föremålet

Dessa skor skulle vara så söta ihop med en avslappnad tee-klänning. Jag älskar den här tuffa från Forever 21! Koppla ihop detta utseende med minimala smycken och a ljusröd väska att imitera blommans färg på skorna.

3. Halsbandet

För ett mer diskret vårutseende är halsbanden vackra och super mångsidiga. (Speciellt för tjejer som behöver se bra ut på kontoret!)

Hur skulle du utforma det här föremålet

Blommiga halsband och vita spetsklänningar de är i huvudsak en match gjord i himlen. Jag älskar den lagrade halsbandstilen, så välj ett litet, smalt hängande halsband för att kontrastera den tjocka blomman. de skor med snören lägg till femininiteten i utseendet.

Tankar

Vad var ditt favoritutseende? Vilket är ditt föredragna tillvägagångssätt för att designa blommor? Kommentera nedan!