3 rengörande balsam för alla hårtyper

3 rengörande balsam för alla hårtyper

College mode

Rengörande balsam de finns överallt just nu. Det verkar som om alla märken hoppar på tåget, men hej … det är bra! Nu har du förmodligen hört att daglig schamponering kan vara skadligt, och dessa balsam är lösningen. De rengör håret utan att ta bort värdefulla oljor och håller håret hydratiserat och mjukt.

Det räcker att säga, jag har älskat rengöringsbalsam på senare tid. De håller mitt hår snyggt och sparar tid i duschen! Läs vidare för att se mina favoriter, med rekommendationer för varje hårtyp.

Lockigt / vågigt hår: DevaCurl No-Poo Cleansing Conditioner

DevaCurl No-Poo Cleansing Conditioner – $ 19,95

Detta rengörande balsam DevaCurl Det antändade typ av hela trenden. Ursprungligen avsedd att skapa perfekta lockar, blev det senare en kultfavorit för människor med olika hårtyper. Den här skummar inte och är tänkt att hjälpa återfuktar lockigt eller vågigt hår och skapar jämnare lockar. Lukten är också så mild och trevlig!

Jag har vågigt hår och jag tycker att mitt hår ser mycket jämnare ut och mindre krusigt de dagar jag bär det. Det är prissatt högre, men eftersom du inte behöver ett extra balsam är det som spara ett andra steg, vilket innebär att spara pengar. Det är åtminstone så jag motiverar det …

Normalt till torrt / skadat hår: Pantene Pro-V Damage Repair Cleansing Conditioner

Pantene Pro-V skador reparation rengöring balsam – $ 7,99

Läkemedelsbutiker har verkligen kommit in i rengöringsbalsam, vilket är fantastiskt för oss kvinnor med en budget! Jag har aldrig varit ett stort fan av Pantene för jag tror att deras produkter kanske tynger ner mitt hår, men detta rengörande balsam sticker ut! Det förändrade verkligen min åsikt om varumärket.

Du måste använda lite mer produkt än vanligt för att få en bra rengöring, men för priset är det bra. Doften är mild och formeln är mild och inte irriterande. Denna speciella produkt är också utformad för att radera skador, så jag märkte att det gör håret mycket mjukare än DevaCurl. Detta fungerar för alla hårtyper, men är särskilt bra för torrt och skadat hår.

Färgat hår: Växtbaserade essenser Color Me Happy Cleansing Conditioner

Herbal Essences Color Me Happy Cleansing Conditioner – $ 4,97

Jag sparade min personliga favorit till sist och överraskande nog är det billigast! Växtbaserade essenser Det har alltid varit ett gå-och-dö-märke för mig, och denna favoritrengöringsbalsam från CF är ett annat exempel på varför detta märke är bra. Vi sa det tidigare och vi säger det igen: Denna rengörande balsam är helt fantastisk.

Jag älskar det här av många anledningar: doften är perfekt, den lämnar håret rent och mjukt, det klarnar upp snabbt, Y den är perfekt för färgat hår. Denna “fades fade” -formel, som definitivt är ett stort plus för mig, och är sulfatfri, vilket är bra för alla med färgat hår. Prova den här om ditt hår är torrt eller färgat! Du kommer inte bli besviken.

Vad tycker du?

Vad tycker du om dessa rengörande balsam? Har du koll på någon av dem? Använder du rengöringsbalsam regelbundet? Låt mig veta i kommentarerna!