College Fashion

3 produkter som hjälper dig att passera mellantermer med ljus hud

College mode

Hur du håller din hud ren under midterms på college: våra stresskämpande produkter

Spring break är precis runt hörnet, men innan du kan koppla av på stranden stressfri, måste du först ta itu med partiell. Mellan intensiva nattsessioner och löjliga mängder med sockerhaltiga drycker för att ta dig igenom kl. 09.00-examen, tar din hud ett stort slag under denna stressiga tid.

Undrar du hur man kan bli av med finnar som orsakas av stress? Ännu bättre, hur förhindrar du dem? Nedan finns 3 produkter som du kan lägga till i din hudvårdsrutin för att se till att du passera mellantermer med ljus hud.

Bahi Sunflower Sweets Serum

Bahi Cosmetics – $ 22

Denna produkt är min heliga gral. Min hudvårdsrutin är inte komplett utan den. Jag har fet hud så jag var alltid rädd för att sätta oljor i ansiktet. Men jag är glad att veta bättre nu – detta serum är perfekt för alla hudtyper. Många gånger kan serum och oljor hjälp med fet hud. Vi försöker ofta bekämpa våra oljor med mattande produkter, men när vår hud känns uttorkad producerar den faktiskt mer olja, vilket förvärrar problemet.

Denna produkt återfuktar inte bara och gör din hud supermjuk utan också hjälper till att läka och förebygga akne och akne ärr.

Denna produkt har också ersatt grunden i min sminkrutin. Det gör din hud så mjuk och slät, vilket skapar den perfekta duken för underlaget. Om det finns en produkt som du lägger till i din rutin föreslår jag den här.

L’oreal Detox & Brighten lermask

Loreal detox ansiktsmask hittades i målet, ulta

Ulta – 12,99 dollar

Denna mask har blivit en häftklammer i min hudvårdsrutin och är en MYCKET billigare för GlamGlow SuperMud-mask. Det är perfekt för att avgifta huden och rengöra dina porer.

De långa nätterna på biblioteket betyder att din dagsmakeup håller sig uppe hela natten. Vi vet hur illa det är att sova i smink, men det är lika illa att låta det stå över natten, även om du INTE sover. Denna mask är det perfekta sättet att rengöra allt detta från din hud. (Och snälla, om du ska stanna över natten, använd våra tips om hur du kan få ditt liv tillbaka på rätt spår senare.)

Masken har en tjock konsistens, så jag föreslår att du tar på dig ett huvudband och använder en pensel eller foundationborste för att applicera den överallt. Lämna masken på i 10-15 minuter, och när masken torkar kommer din hud att kännas tät (det är omöjligt att försöka le). När du har sköljt bort masken blir din hud det så mjuk och smidig.

Clearasil Ultra Snabba skådespelare

clearrasil akne-bekämpningsplåster över natten, finns på målet

Mål – 6,79 dollar

Så mycket som vi försöker hålla breakouts borta finns det fortfarande de envisa fläckarna som gillar att dyka upp på värsta möjliga tid! Dessa Clearasil-lappar är a perfekt sätt att underhålla akne. Sätt dem bara på dina fläckar på natten och lägg dig i sömn. (Jag föreslår att du gör detta innan din fuktighetskräm så att de håller sig bättre.)

Under natten dödar lapparna bakterier från utbrottet och när du tar bort klistermärket på morgonen är området nästan helt plant. Du kan fortfarande ha lite rodnad i området, men en toner hjälper dig att bekämpa den. Dölj bara det och gå!

Vilka är dina favoritprodukter för hudvård? Kommer du att prova något av dessa?

Hur håller du huden ren under mellantiderna? Har någon annan stressakne som jag? Om så är fallet, hur blir du av med finnar som orsakas av stress? Låt mig veta dina tips genom att lämna en kommentar nedan.