Blusa blanca, falda marrón, pintalabios burdeos, bolso de mano, perfume y medias.

3 Preppy Thanksgiving Outfit Idéer

College mode

Denna Thanksgiving är dubbelt speciell för mig. Inte bara är det (uppenbarligen) en rolig semester att umgås med familj och vänner, det är min 20-årsdag också, så jag är väldigt glad över det. Och eftersom jag är besatt av det preppiga utseendet, är jag säker på att jag kommer att rocka ett passande utseende den här torsdagen!

För det här speciella Thanksgiving-inlägget delar jag tre Preppy Thanksgiving-kläder! Varje stil kommer att fungera vid olika tillfällen, så oavsett vilken händelse du går till kommer du att ha en perfekt outfit.

Preppy Thanksgiving Outfit 1

Rosa läppglans, grå tröja och väska, svarta stövlar och blå jeans.

Produkter: Väska – Michael Kors, Jeans – Madewell, Lip Gloss – Lime Crime (Ulta), Armband – Kate Spade, tröja – Handtag, stövlar – Madden Girl (DSW)

Detta är den perfekta avslappnade Thanksgiving-outfit. Det bästa är att du enkelt kan bära varje bit här med en annan outfit och göra oändliga variationer. Du kan också enkelt bära den som den är under en dag på campus.

Jag är kär i tröjan. Kristall accenterna är eleganta och festliga. Du kan klä upp eller ner det beroende på vad du kombinerar det med. Det är för närvarande till salu på Mango, så se till att kolla in det! Det listades till och med av tidningen Town and Country (aka preppy bibeln) som en av de 30 sötaste jultröjorna där ute. Jag designade den här med vanliga jeans, svarta fotkängor och ett snyggt armband.

Preppy Thanksgiving Costume 2

Vit blus, brun kjol, vinrött läppstift, handväska, parfym och strumpor.

Produkter: Parfym – Dolce & Gabbana (Walmart), Blus – H&M, Strumpor – J.Crew, Bag – A New Day (Target), Läppstift – Milani (Ulta), Kjol – J.Crew

Varje del av det här utseendet är felfritt. Den rufsiga kjolen ger vacker rörelse till outfit och har en så härlig snitt. Ullkjolar är perfekta för höst, vinter och vår! De håller dig varm och ser också super smickrande ut. Chiffongblusen är också otroligt imponerande. Jag älskar de känsliga detaljerna, det är så feminint!

Strumpbyxor är också ett måste! J.Crew har så fantastiska strumpor. De är hållbara, bekväma och perfekta för alla tillfällen. För att inte nämna, dessa tights är bara $ 8,50, så se till att få dem i flera olika färger.

Preppy Thanksgiving Outfit 3

Tweed-klänning, vitt pannband och pärlor, svarta klackar, tights och koppling.

Produkt: Clutch – Adrianna Papell (Macy’s), Strumpor – DKNY (Saks Off 5th), Klänning – Gal Meets Glam Collection, Örhängen – Tiffany & Co, Klackar – Calvin Klein (Nordstrom Rack), Pannband – Deepa (Macy’s)

Det här är ett så elegant och feminint Thanksgiving-utseende! Klänningen är överlägset min favoritbit; Det är från Gal Meets Glam och det är den typ av klänning du kan ha på en miljon olika platser. Har du tittat på skönheten i Gal Meets Glam-kollektionen? Julia Engle har överträffat sig själv med de fantastiska bitarna! Klänningar kan vara lite dyra för studenter, men du kan kolla in Nordstrom Rack för att hitta några rabatterade föremål.

Jag älskar också pannbandet i det här utseendet. Pannband är mitt bästa tillbehör och älskas av preppy-tjejer över hela världen! De pärlstavade detaljerna är fantastiska och perfekta för alla fester eller evenemang. Preppy tjejer tröttnar inte heller på bågar, så bogkopplingen är ett måste. Det säljs nu, så det kan vara ditt för mindre än 28 $!

Vad tycker du om Preppy Style-serien?

Vår preppy-serien är 100% för dig, så berätta för oss: vad vill du läsa om i framtida artiklar? Vilka är dina favoritdräkter och preppy-kläder? Vad tycker du om höstmode? Starta konversationen nedan. Vi älskar att höra från våra läsare!