Cómo usar una camisa de cuadros vichy en verano y otoño

3 perfekta sommar till höst övergångsstycken och hur man utformar dem nu och senare (sponsrad)

College mode

Hollister Image

För några veckor sedan delade vi åtta fantastiska bitar som du kan köpa nu och bära resten av sommaren och hösten.

Som jag nämnde i den förra artikeln stöder jag tidigt shopping i skolan tidigt genom att strategiskt investera i kläder som jag kan ha på mig nu. Y sedan. På det sättet får du verkligen ut det mesta av dina bitar.

Idag har vi samarbetat med Hollister igen för att visa dig hur du designar tre av dessa fantastiska föremål. Nästa ska jag visa dig sex sätt att utforma tre övergångsstycken från sommar till höst, med utseende för både sommar och höst.

1. Av axelklänningen

Off-the-shoulder bitar är alla raseri i sommar och kommer att fortsätta att vara populära under hela hösten. Är marinblå och vit randig klänning Det är den perfekta biten att bära nu med sandaler och roliga smycken. På hösten kan du ta en totepåse med originaltryck och drapera en vegansk mockajacka över din klänning. Avsluta med tofsörhängen och dina favoritparbyxor.

Hur man bär en axelklänning på sommaren och hösten

Produkter: Klänning utan axel // Sommarlook: korsväska, armband, ring, sandaler // Höstlook: örhängen, jacka, handväska

2. Gingham ruttröja

Du kan inte gå fel med en klassisk ginghamskjorta. Det är en bit som varje tjej borde ha i sin garderob. Ge det en bohemisk kant på sommaren med nödställda shorts, sandaler med ankelband och en kantad hinkpåse. Gör det klart på hösten med smala jeans, klassiska sneakers och en överdimensionerad väska för att förvara dina böcker.

Hur man bär en ginghamskjorta på sommaren och hösten

Produkter: Gingham-skjorta // Sommarlook: bucket bag, sandaler, bälte, shorts // Falllook: tote bag, sneakers, jeans

3. Randig minikjol

Som jag nämnde i föregående artikel är jag personligen besatt av den här randiga minikjolen! Det är ett uttalande som är förvånansvärt lätt att para ihop med allt. Medan det är varmt kan du bära det med en topp med hög hals, sandaler och avslappnade smycken. Jag älskar idén att kombinera den med en preppy polotröja och några söta sneakers när skolåret rullar runt.

Hur man bär en randig kjol på sommaren och hösten

Produkter: Randig minikjol // Sommarlook: Crop top, Halsband, Armband, Sandaler // Höstlook: Polo, Ryggsäck, Sneakers

Vad tycker du?

Vilket av dessa utseende är din favorit? Har du börjat handla tillbaka till skolan? Låt mig veta i kommentarerna!

Avslöja: Detta inlägg sponsrades av Hollister. Åsikterna är som alltid våra. För mer information, se vår Upplysningssida.