Patio

3 perfekta kläder för gårdsäsongen

College mode

Gård

En av mina favorit saker att göra på sommaren. ha hoppa från gården. Jag tycker om att gå till någon restaurang med uteplats eftersom det ger mig en ursäkt för att klä mig ut och se bra ut (Hallå, Insta foto op!). Att komma ikapp med vänner ute och sola, njuta av en iskall drink i handen … det är den perfekta sommaraktiviteten.

Takterrasser och restauranger är alltid bland de mest populära platserna i staden (både bokstavligt och bildligt), så det är viktigt att klä sig för att imponera! Här är tre olika kläder att bära på en uteplats:

1. Informell uteplats

Produkter: Klänning – Topshop, Skor – Steve Madden, Solglasögon – Quay Australia, Örhängen – Mejuri, Väska – Urban Outfitters

Jag älskar en vara linneklänning Av två skäl: 1) linnestrukturen skriker sommar och 2) tyget är super andas så att du inte drunknar i din egen svett. Den här bohemiska midiklänningen från Topshop är flytande för att hålla dig sval hela dagen och har dessa trendiga sköldpaddknappar som gör att klänningen sticker ut från mängden.

Gör det här sommarutseendet komplett med en rund halmpåse och ett par vita sandaler. Jag älskar halmtrenden för sommaren – det får dig att känna att du är på semester i Grekland. Örhängenas guldaccent ekar väskans och skornas gula toner. Glöm naturligtvis inte dina nyanser om det är för soligt!

2. Dykbar uteplats

Produkter: Topp – Forever 21, Culottes – Zara, skor – Steve Madden, väska – Boohoo

Denna outfit är för de snyggaste tjejerna som vill se coola men inte gör det för skön. Culottes är ett otroligt plagg för att klä en outfit utan att vara överst. De håller dig sval och luftig när du bakar i solen.

Dessa vackra culottes från Zara kommer lätt att bli kontaktpunkten för din outfit. Ljusrosa är en underbar färg för sommaren, så para ihop den med tillbehör i ljusare neutrala färger för att komplettera mjukheten i rosa. Ett par sandaler med lite häl kommer också att klä upp kläderna.

3. Elegant uteplats på taket

Produkter: Jumpsuit – Lulu’s, Heels – Aldo, Clutch – ASOS

Du kommer säkert att känna dig bra och säker i en lång jumpsuit, varför det är ett perfekt modeval för ett elegant tillfälle. Om du har möjlighet att gå till en uteplats på taket, imponera med denna underbara lavendel jumpsuit. Den rygglösa designen visar lite hud samtidigt som den håller hela utseendet snyggt.

För att hålla jumpsuiten överväldigande din figur, använd ett par beige klackar för att hjälpa till att förlänga din kropp. Lägg till en blank guldkoppling i en speciell form (som cirkeln här) för att hjälpa till att bygga mer karaktär i din outfit.

Hur klär du dig för trädgårdsäsongen?

Så här är de tre uppsättningarna! Vad är din favorit? Har du en outfit att gå till uteplatserna? Låt mig veta i kommentarerna nedan!