College Fashion

3 Oväntade Halloween-kostymidéer | Halloween-kostymer för kvinnor 2019

College mode

Halloween kostymer för kvinnor 2019: Våra favorit Halloween kostymer för 2019 inklusive Ariana Grande i 7 ringar

Det är den tiden på året igen! Nu när sommaren är över och pumpakrydda lattes är tillbaka på Starbucks är det dags att börja planera din Halloween-kostym. År 2019 har det funnits så många filmer, TV-program och låtar att de snabbt blev enorma popkulturreferenser, och de kommer utan tvekan att bli Halloween-kostymer också!

Om du letar efter något roligt och sött att ha på dig i år, men kanske något annorlunda än den sexiga kattdräkterna du ser överallt, så har vi dig!

Läs vidare för att upptäcka 3 av våra favoritdräkter för halloween för kvinnor för 2019.

1. Detektiv Pikachu kostym

Detektiv Pikachu måste vara en av de sötaste filmkaraktärerna i 2019, plus det är en riktigt lätt Halloween-kostym att återskapa.

För en enkel och besynnerlig detektiv Pikachu-kostym kan du välja kombinationen ovan. Para ihop bara den officiella Detective Pikachu-mössan, den gula klänningen och de gula Superga-sneakersna.

Eller, om du vill gå med en ännu mer underskattad kostym, använd bara gul och bära röd smink för att rita prickar på kinderna. Lätt och alla vet vem du är!

2. Area 51 outfit

I en ny syn på den traditionella Halloween-främmande dräkten, här är en dräkt inspirerad av Area 51-meme som gjorde rubriker i sommar och kommer att förvandlas till en musikfestival senare denna månad.

Enligt min mening borde en bra Halloween-kostym visa din personlighet och vara rolig (eller skrämmande, om du vill!) Men det ska ändå kännas bekvämt så att du kan njuta av din fest. Med det i åtanke parade jag ihop den här metalliska klänningen med en holografisk regnrock, tjocka sneakers med klara paneler och holografiska ansiktsdekaler.

Om du vill spendera lite mer tid på din kostym och gå för ett helt främmande utseende, ta en titt på den här utomjordiska makeuphandledningen som har liknande färger som klädseln ovan.

3. Ariana Grande 7 Rings kostym

Tillsammans med Thank you next var Arianna Grande’s 7 ringsignaler en av hennes mest ikoniska låtar från 2019, särskilt när du tänker på videon.

7-ringen-videon hade så många fantastiska kläder att det var svårt att välja en, men jag bestämde mig för ett helt rosa utseende eftersom det är minnesvärt och en riktigt lätt kostym att återskapa.

För denna Ariana Grande 7-dräkt behöver du rosa leggings och en rosa crop top eller sport-bh, rosa klackar, rosa eller silverörhängen och en rosa väska.

Bonus: om du också vill återskapa Arianas smink från videon rekommenderar jag starkt den här handledningen.

Vad tycker du om vår lista över Halloween-kostymer för kvinnor 2019?

Har du redan börjat tänka på dina Halloween-kostymidéer? Gör du en gruppdräkt eller går du ensam? Låt oss veta i kommentarfältet.