estadisticas web Skip to content

3 minimalistiska övergångskläder från vinter till vår

College mode

Minimalistiska vårutrustningsidéer

Kalendrar kommer att berätta att våren är här, men på många ställen, vädret är i det besvärliga stadiet där det hela tiden växlar mellan varmt, kallt och regnigt. Det verkar som oavsett hur ofta du kontrollerar prognoserna, du vet aldrig riktigt vad du får förrän den kommer ut.

Här är några outfitidéer för att toppa dem konstiga övergångsdagar, samtidigt som den är snygg, elegant och minimalistisk.

Neutrala lager

Slipklänning, vit t-shirt, läderjacka.

Produkter: Klänning – River Island, Skjorta – Gap, jacka – H&M, ryggsäck – Dolls Kill, läppstift – Macy’s, stövlar – Amazon

För dagar när du vill se lätt ut cool men vill vara beredd på varje väderförändring, tar du på dig en knälång klänning över en långärmad vit skjorta som håller dig varm men lämnar också gott om utrymme för att hålla dig cool.

Om aprilregnen slår till, kommer en fuskpälsjacka och vattentäta Chelsea-regnstövlar (och ett paraply, naturligtvis!) Att hålla dig torr. Bär en blank läpp för att få en färg på en grå dag.

Elegant Vintage

Flare ärm t-shirt, beskurna flared jeans, Birkenstocks.

Produkter: Topp – Tilly’s, Jeans – Marks and Spencer, Sandaler – Nordstrom

Som studenter kan vi vara ganska lat. För den perfekta lazy day-outfit när det är soligt men utan svettvärme, sätt upp uppgraderade versioner av dina kläder.

En crop top med utsvängda ärmar ger en touch av stil till ditt utseende, medan utsvängda jeans ger den en vintage, bekymmersfri känsla. Birkenstocks, fortfarande en cool tjejklammer på campus, är de perfekta skorna att skynda på.

Lätt Chic

T-shirt, kjol, jeansjacka, Vans

Produkter: T-shirt – Madewell, kjol – Miss Selfridge, jacka – gap, skor – Farfetch

För en perfekt kombination av bekväm och söt, koppla ihop en mjuk grå tee med en svart knappknapp. Klassiska vita skåpbilar är bekväma och lätta att ta sig in i klassen, medan de fortfarande ser ut som om du testade det när du klädde dig.

En jeansjacka, en annan klassisk bit, håller armarna skyddade från lätt vind och måttliga temperaturer.

Vad tycker du?

Skulle du ha på dig dessa kläder? Vad var din favorit? Låt mig veta i kommentarerna!