estadisticas web Skip to content

3 mindre kända apoteksskönhetsmärken att checka ut

College mode

Mindre kända apoteksskönhetsmärken

När det kommer till apoteksmakeupVi känner alla de fyra stora varumärkena: Revlon, Maybelline, Cover Girl och L’Oreal. Det finns också Almay, Wet n ‘Wild, Rimmel och Physicians Formula. Vi ser dessa märken varje gång vi går in på ett apotek eller en stor butik, men det finns många andra märken där ute.

Jag tog nyligen en resa till New York City, och medan jag alltid gör en punkt för att stanna vid Sephora, berättade en av mina vänner om Duane Reade och Walgreens ‘Look Boutique, så jag MÅSTE sluta med.

När jag bläddrade i de gamla favoriterna fångade flera andra skönhetsmärken mig. Därefter ger jag dig en sammanfattning av Tre överraskande men mindre kända skönhetsmärken för apotek. Läs vidare för att lära dig mer om var och en:

Stövlar nr 7

Boots No 7 produkter

Tillgängligt online och på Target, samt utvalda Duane Reade- och Walgreens-butiker

Medan Stövlar nr 7 det är ganska nytt för mig, jag har hört talas om varumärket tidigare. Jag vet att den är ENORM i Storbritannien och den skapades av en stor brittisk apotekskedja som heter Boots. Dessa produkter säljs också på Target, och jag bestämde mig för att köpa en av dem “Berömda” serum för några månader sedan. Deras mest populära serum är Protect och Perfect-serumet, så jag valde självklart det.

Nu förstår jag hype kring serum – de är fantastiska! Jag har inga rynkor på huden (ännu!) Men jag märkte en minskning av porstorleken och min grund gick mycket bra. Detta är egentligen inte ett serum i traditionell mening; det är mer en fuktighetskräm. Deras inte fet eller oljigoch återfuktade min hud hela dagen. Jag blev så imponerad!

de priset är lite högt, men fortfarande billigare än Sephoras varumärken. Se upp för specialerbjudanden och erbjudanden på Target och Walgreens till ett bättre pris!

Jag rekommenderar också Botanisk linje av stövlar för kroppslotion, kroppskräm och kroppstvätt. De luktar alla fantastiskt och känns lyxiga utan den rejäla prislappen. Låt mig veta vad du tycker om detta märke i kommentarerna! Jag skulle gärna prova fler fantastiska produkter.

Last kosmetika

Last kosmetika

Finns online och i utvalda Duane Reade, Walgreens och Kohls butiker

Last kosmetika startade 1996 som ett professionellt varumärke som skulle användas av makeupartister såväl som den vanliga kvinnan. Låter bra, eller hur? Jag hade hört talas om Cargo tidigare, främst på grund av dess “Blu Ray” -bas som kom ut för några år sedan.

Den linjen är inte längre tillgänglig, men nu vet jag att Cargo för närvarande är känt för sina OneBase-rodnader, ögonskuggor och foundation. När jag besökte Look Boutique på en Duane Reade i New York riktades min blick definitivt mot den basen.

OneBase Foundation påstår sig vara perfekt produkt för dem som inte gillar foundation. Du applicerar det där du behöver det och blandar det sedan i resten av ditt ansikte. Jag tog Fair / Medium Neutral-nyansen och provade den nästa dag. Jag applicerade och blandade med en tät ansiktsborste och var väldigt nöjd med resultatet!

Jag applicerade den under ögonen och bredvid näsan i en triangelform. Sedan buffrade jag överflödig produkt över hela mitt ansikte, och det kändes så lätt och naturligt. Jag behövde pulver i ansiktet för att förhindra glans, men jag använder det ändå så att det inte störde mig. Det här blir en häftklammer i min sminkväska!

Jag vill ta hand om andra Cargo-produkter, så vänligen meddela mig igen om du använder det här märket och vilka produkter du gillar.

Pop skönhet

Chubby Pout Beauty Pop

Finns online och i utvalda butiker Ulta, Duane Reade och Walgreens

Mitt första intryck av detta varumärke är att det är mycket roligt och perfekt för ljusa toner och trendiga färger. Hittills tror jag att jag har rätt!

Pop skönhet är ett UK-baserat varumärke med fokus på levande pigment och smink relaterad till “popkultur”, vilket innebär att du följer trender och startar nya. Det första jag såg på skärmen som jag ville prova var dessa söta läppglansar på bilden ovan kallade Plump Pout.

De infunderas med avokado och jojobaolja, så de är återfuktande, men också mycket pigmenterade och glänsande. Dessa är ganska mycket det bästa av alla läppprodukter. De är typ av fläck, men jag tror att de mestadels bara är en riktigt återfuktande ljusglans.

I allmänhet tror jag att det finns några av Pop Beauty-produkterna också ljus och djärv för mitt neutrala jag, men för rätt tillfälle skulle några av dessa färger vara perfekta. Kolla in dem om du inte redan har gjort det!

Vad tycker du?

Vilka ”olika” apoteksmärken gillar du? Har du provat någon av dessa produkter? Vill du se fler inlägg som detta? Kom ihåg att berätta din åsikt genom att lämna en kommentar!