College Fashion

3 måste-ha skönhetstips för nagelarbete och skolintervjuer

College mode

Flicka i en gul skjorta som ser sig själv och ler i en spegel

Pexels

Unsplash[/caption]

Den välbekanta frasen “klänning för jobbet du vill” hänvisar vanligtvis till klädsel för jobbet du vill ha, men idag utvidgas denna idé till att omfatta smink och hår, också.

Verkligheten är att vi fortfarande lever i en värld där det fysiska utseendet spelar en stor roll för att forma åsikter om de människor vi möter.

Personligen tror jag inte att detta är korrekt eller korrekt, och (spoiler alert) det är inte för de flesta.

De flesta karriärer har dock hållit sig i den här trenden när det gäller anställningsintervjuer och fortsätter använd ditt fysiska utseende när du gör bedömningar om din personlighet, din arbetsmoral och ditt värde som student / anställd.

Så det är bättre att använda detta till din fördel. Här är våra bästa skönhetstips för jobbintervjuer och collegeintervjuer:

Tips för intervju med hår, naglar och parfym - Kvinna som håller koppen som säger som en chef

Unsplash

Även om det inte borde ha någon betydelse kan fysiskt utseende (inklusive smink och hår) ibland vara den avgörande faktorn för att få ditt drömjobb eller inte. Här är tre smink- och hårtips som hjälper dig att komma förbi detta hinder och landa det jobbet eller platsen i grundskolan.

Varning: TDetta är allmänna uttalanden, inte hårda och snabba regler.. Arbetsgivarnas förväntningar kan skilja sig åt inom samma arbetsområden, så gör din forskning och använd ditt omdöme för att ta reda på hur du fysiskt ska presentera dig vid intervjun.

Tips 1: håll håret ur ansiktet

Idéer för intervjuhår: Fördelar och nackdelar: Intervjufrisyrer

Unsplash

Hår kan vara en av de mest distraherande sakerna att hantera dagligen. Har du någonsin svikit håret medan det är riktigt blåsigt ute? Vid den tiden kallar jag mig kusin Itt.

Hår kan vara mer distraherande i intervjuer. Att spela med ditt hår händer oftast när du är uttråkad eller orolig, och det kan vara en stor distraktion för intervjuaren att fokusera på vad du säger om du fortsätter att leka med håret medan du pratar.

Enkel fix? Håll ditt hår okomplicerat och utom räckhåll med en snabb och enkel frisyr. Höga bullar och hästsvansar är det enklaste sättet att få håret ur ansiktet och uppmärksamma dig själv! Halv upp och halv ner frisyrer fungerar också, och det finns till och med flätade stilar som skulle se bra ut.

Tips 2: Var snäll att parfymera

Parfym kan vara din bästa vän eller din värsta fiende i en intervju. Luktar gott? Det är fantastiskt och professionellt. Men om du bär något för starkt riskerar du att kväva din intervjuare ihjäl med ett parfymmoln. Prata om distraktion till max.

Så gå efter mildare dofter som inte är för överväldigande. Parfymer med anteckningar av vanilj eller rent linne de är de bästa och mest grundläggande icke-stötande parfymerna att bära. Lättare dofter av frukt och blommor kan också fungera om de görs rätt.

Oavsett, bära en parfym som passar dig och din stil. Dofter är ett utmärkt sätt att visa din personlighet. och känsla av individualitet, vilket är fantastiskt att se i alla sammanhang. Var noga med att göra det utan att kväva din intervjuare halvvägs med din parfym.

Tips 3: måla dina naglar

Sist men inte minst, se till att dina naglar är välmålade. Detta kan verka som en obetydlig detalj, men det kan ärligt göra eller bryta ett första intryck. Välvårdade nakenspikar är bra, men personligen tycker jag att nagellack får mig att känna mig mer preparerad.

Och du behöver din polska för att vara färsk. Efter att ha brutit naglar i en intervju kommunicerar du med din intervjuare att eftersom du inte har brytt dig om att rengöra något lätt som dina naglar, har du sannolikt några lata tendenser som kan överföra till ditt jobb. Andra är överens om att flisad polering kan få dig att se oprofessionellt ut, så ta inga chanser.

Åtgärda detta enkelt måla dina naglar i en neutral toneftersom dessa tenderar att vara minst störande. Du kan till och med experimentera med mjukare färger (tänk på pastell, etc.). Måla dina naglar kvällen före intervjun. för att minimera flisningen och hålla händerna fräscha för den viktiga dagen.

Skönhetstips från dig

Vilka är dina makeuptips eller skönhetsfokuserade intervjuer? Låt oss veta nedan!