estadisticas web Skip to content

3 måste-ha-produkter från The Body Shop

College mode

3 måste du prova auto body shop-produkter

Hej tjejer! Den här veckan ville jag skriva en artikel om några nya skönhetsprodukter som jag nyligen provat. (Som alltid är det produkter som jag köpte för mina egna pengar, det finns inga påståenden här!) Nu har jag aldrig haft Kroppsbutiken i mitt köpcentrum, men jag har velat prova dem för alltid. För några veckor sedan drog jag avtryckaren och bestämde mig för att prova några av deras “kult” -produkter.

Jag beställde min online, men utvalda Ulta-butiker bär också varumärket. Det jag gillar mest med det här märket är hur bra produkterna verkligen fungerar, liksom dofterna. De har en naturlig lukt och inget överväldigande, vilket är trevligt.

I allmänhet är jag det nöjd med allt jag har provat. (Även om jag har några klagomål om en produkt, som jag kommer att diskutera nedan.) Läs vidare för att läsa mer om de tre produkterna jag rekommenderar mest:

Honeymania Bubble Bath Melt

Honeymania bubbelbad

14 $ på The Body Shop

Nu älskar jag en bra frodig badbom, men detta “smält bad” är fantastiskt. I grund och botten är allt du gör att spraya det i badrummet och det skapar krämiga, fuktgivande bubblor som inte torkar ut huden.

Den har konsistensen av väldigt tjock flytande tvål, men låt det inte låta konstigt … det är så lyxigt! Doften är blommig, men också söt och honungliknande. (därav namnet). Bubblorna håller också ganska länge, vilket alltid är bra.

Jag gillar att bära detta på vintern för bryr sig om torr hud lite mer än badbomber. Det enda negativa är att lukten är ganska stark först, även om den mjuknar när den blandas med vattnet. Sammantaget älskar jag det. Jag kommer definitivt att köpa den igen när jag tar slut!

Satsuma Body Butter

Satsuma Body Butter

$ 20 på The Body Shop

Body Shops kroppskrämer är deras bästsäljande produkt, och med goda skäl … de är ultrahydrerande och luktar fantastiskt.

Jag älskar särskilt den med Satsuma doftande. Jag är besatt av lukten: Det är citrus, men det är en söt citrus, så det är inte hårt och luktar inte som en rengöringsprodukt. Det är mycket krispigt och smidigt men också friskt. Jag gick vidare och köpte många andra produkter med den här doften efter att ha provat den här!

Ja, $ 20 är lite dyrt för en kroppskräm. Dock, behållaren är enorm, och jag uppskattar att min förmodligen håller minst sex månader.

Kroppsbutiken ofta 40% rabatt på försäljningenbåde i butiker och online, så dra nytta av dem när de dyker upp. (Våra kuponger och försäljningsposter listar alltid när de händer!) Dessa försäljningar placerar den här produkten i ett mer lämpligt prisklass för college-tjejer.

Hallon lippy

Hallon lippy

$ 6 på The Body Shop

Detta är den bäst säljande läppprodukten i Body Shop, och det har jag verkligen inte för många problem med detta. Priset är perfekt, doften är fantastisk och förpackningen är bedårande.

Strukturen är dock mycket vaxartad. Gör att dina läppar ser fuktiga ut, men hänger inte riktigt ner. Det håller fast vid torra fläckar, inte visuellt, men du kan känna det medan du gör det. Jag tror att det här skulle fungera mycket bättre på sommaren, när dina läppar inte är så torra behöver de allvarlig hjälp!

Det andra problemet jag har är att det inte alltid är hygieniskt att använda fingret för att applicera detta. Jag graviterar normalt inte mot produkter som dessa av den anledningen. Jag skulle älska mycket mer stickformad eller om jag hade någon form av applikator!

Generellt gillar jag det … men jag älskar inte det. Prova Born Lippy om du gillar lite färgoch om dina läppar inte är för torra.

Vad tycker du?

Gillar du The Body Shop? Har du provat någon av dessa produkter? Vilka andra skönhetsprodukter vill du att jag ska prova? Låt mig veta i kommentarerna!