estadisticas web Skip to content

3 måste-ha-produkter från Soap and Glory

College mode

Tvål och ära

För veckans skönhetsinlägg ville jag prata om en ny serie skönhetsprodukter som jag inte kan få nog av: Tvål och ära. (Okej, inte precis “nytt”, men det är nytt för mig!) Soap and Glory är en serie skönhets-, hud- och badprodukter från den brittiska hudvårdsexperten och Bliss Spa-skaparen Marcia Kilgore .

Jag hade sett Soap and Glory-produkter tidigare på platser som Target och Sephora och var alltid fascinerad av den roliga ljusrosa förpackningen och djärva produktnamn. Det tog ett tag, men jag kunde äntligen få några av produkterna.

Det slutade med att jag köpte tre produkter, som alla anses vara “kultfavoriter”. Och jag måste säga, jag är besatt av alla tre. Läs vidare för att se mina tankar om var och en:

Sexig Mother Pucker Lip Gloss

Sexig mamma som slår upp hennes läppglans

$ 16 på Sephora

Det här är produkten som Soap and Glory är känd för, så jag fick naturligtvis plocka upp den. Ja, namnet är lite obehagligt … men hej, den här glansen jobb.Jag köpte den purpurfärgade nyansen “Baby Doll” för att bära som vardagsfärg; Det är ganska naturligt, men har en fantastisk glans.

Det här glittret stickar, men inte på ett dåligt sätt. I grund och botten vad den här produkten gör är fyll i de små raderna på dina läppar Y fyll dem med naturliga oljor och “mikrosfärer” som blir tio gånger större, vilket ökar volymen på dina läppar.

Om du letar efter fylligare läppar är denna glans ett måste! Till skillnad från andra “skrymmande” glansar jag har provat, fungerar den här verkligen och effekterna håller i ungefär en timme. Jag kommer att köpa den igen länge!

Handmat handkräm

Handkräm för händer

$ 5 för 1,7 oz eller 12 $ för 4,2 oz på Sephora

Denna handkräm är ett annat måste från Soap and Glory. Deras inte fet, som alltid uppskattas, och formulerad med sheasmör, macadamiaolja och marshmallow. Ja, marshmallow, men det är inte klibbigt alls!

Lite går långtoch behållarens storlek passar perfekt i en påse. Det bästa är dock lukten. Det är som fruktigt rosenvatten, om det är vettigt! Denna doft är mild och inte överväldigande.

Jag har ungefär tusen och sex handkrämer så jag vet inte om jag köper dem snart igen, men just nu, Det är definitivt en banbrytare i min samling!

Sugar Crush Moisture Extreme Body Butter Cream

Sugar Crush Moisture Extreme Body Butter Cream

$ 20 på Sephora

Som många av er kanske vet är jag ganska besatt av YouTube-skönhetsvloggers. Många av dem pratar om denna kroppskräm, och jag menar nästan alla mina favoriter!

Den första är den första, det här kroppssmöret luktar fantastiskt. Det är som en söt citrusdoft, som kanske låter konstigt, men det är perfekt för ett kroppssmör. Det är inte för sött och inte för citrus. Den här produkten är så fantastisk att jag skulle kunna prata som skönhetsvloggers.

Jag använder denna kroppskräm direkt efter duschen. Det gör inte min hud fet, men den lämnar den superhydrerad. hela dagen. Jag älskar den här mer än några av de andra kroppskrämerna som Soap and Glory gör, men mest för doften är formuleringen inte annorlunda. Definitivt prova den här!

Vad tycker du?

Vad tycker du om tvål och ära? Har du provat någon av ovanstående produkter eller använt en som du gillar? Lämna en kommentar nedan och låt oss veta!