College Fashion

3 måste-ha-produkter för att skapa perfekta strandvågor

College mode

När det gäller sommarhår, strandvågor de är väsentliga. Men i ett hav av saltspray (ordspel) och torra schampon är det mycket svårt att hitta produkter som faktiskt gör vad de ska göra. Y förstör inte hårkvaliteten.

Nedan är tre hårprodukter för att hjälpa dig att få denna sommarliga frisyr. Läs vidare för att ta reda på vad de är!

Aussie 3-minuters Miracle Deep Conditioning Treatment

Aussie 3 minuters mirakulös djupkonditioneringsbehandling

$ 2,99 på Drugstore.com

Det finns inget bättre än slätt, friskt hår till ett överkomligt pris. Det stämmer, den här fantastiska Aussie-hårmask kostar mindre än $ 3. Jag har varit ett starkt fan av dessa saker i drygt ett år nu, och jag känner mig inte dålig för det eftersom priset är perfekt.

Varför är det bra för strandigt hår? Det ger ditt hår mycket fuktighet Y håller det smidigt, så när du applicerar andra produkter känns håret inte torrt eller skarpt. Detta hjälper till att hålla ditt hårs naturliga rörelser på plats och gör att det också känns friskare. För priset är detta en no-brainer.

Marockansk havssalt spray OGX

Marockansk Organix havssalt spray

5,74 dollar på Walmart

Apoteksvarumärke havssalt sprayer de är svåra att få tag på … åtminstone de som verkligen fungerar. De flesta brukar bara lägga till en “crunch” i ditt hår och inte mycket annat. Det är nog inte utseendet du letar efter! Denna OGX-saltspray är dock en spelväxlare.

Det där torka inte håretoch det drar inte ihop håret för den fruktade krispiga känslan. Och det luktar gott! När jag använder den sprutar jag den över mitt torra hår och vrider sedan ihop bitarna och ”maler” dem (dvs jag skjuter upp ändarna på mitt hår för att lägga till vågor och studsa). Prova den här produkten om du vill skapa enkla strandvågor.

Drybar Detox Dry Shampoo

detox drybar torrschampo

22 $ ​​på Sephora

Torrschampo är en av de produkter som gör allt. Det kan vara ett bokstavligt torrschampo, eller det kan vara ett texturiserande spray. I det här fallet använder vi det för det senare. Den här från Drybar är bara fantastisk. Det luktar bra och lämnar inga vita rester på håret. Det här är lite dyrt, men Sephora erbjuder det i en mindre resestorlek för nästan hälften av priset, så överväg det här om du har en budget.

För att få en strandutseende, jag spraya detta över hela mitt torra hår efter att jag är klar med att styla den och spraya den också i sektioner genom att lyfta håret nära roten och spraya. Jag låter det sitta och sedan drar mina händer genom håret. Lite går långt!

Jag älskar den här produkten eftersom jag inte kan känna den i mitt hår. Vissa torra schampon lämnar en uppenbar beläggning på håret, men den här är tydlig och gör underverk.

Vad tycker du?

Har du provat några bra hårprodukter för beachy vågor? Vad är din favorit? Vill du se fler inlägg som detta? Låt mig veta din åsikt i kommentarerna!