estadisticas web Skip to content

3 måste-ha neutrala ögonskuggspaletter

College mode

3 måste-ha neutrala ögonskuggspaletter

Ögonskuggspaletter är min besatthet. Särskilt neutralt! De är lätta att bära, perfekta för resor och nyanserna kompletterar ofta varandra, vilket innebär att du kan skapa flera ögonstilar. Min besatthet började med dessa Bonne Bell ögonskugga fyrhjulingar när jag var 12 eller 13, och min samling har utvecklats mycket sedan dess, jag lovar!

Neutrala pallar Få ut mesta möjliga för dina pengar, så idag ska jag prata om två av mina avancerade favoriter, samt en mycket eftertraktad apoteksbluff. Läs vidare för att lära dig mer om de tre ögonskuggspaletterna.:

Lorac Pro Palette

Lorac Pro-palett

42 $ från Nordstrom

Urban Decays nakna paletter är kultfavoriter, och när jag hörde hur fantastiskt Lorac Pro-palett det är, tänkte jag, “Hur kan det vara bättre än en av nakenbilderna?”

Först och främst har Lorac-paletten 16 nyanser jämfört med 12 i UD. Det finns också en prisskillnad på 12 USD mellan de två. Lorac var inte bara ett bättre pris, men jag blev direkt mer imponerad av gardinerna.

Det finns åtta matt nyanser och åtta höjdpunkter, och de är alla krämiga och super blandbar med lite dammregn. Nyanserna är alla så mångsidiga och det är så enkelt att använda dessa ögonskuggor för att ge det ett grundläggande utseende till nästa nivå. Eftersom alla älskar att prata om förpackningar måste jag nämna att även om det är elegant kan det bli smutsigt så jag föreslår att du rengör det efter användning om du vill hålla det rent.

Denna palett är i grunden mitt favorit smink köp, och jag ångrar inte det åtminstone. Den enda nyansen jag inte är ett fan av är “Slate”, i den nedre raden, eftersom jag har mörkbruna ögon och det verkar lite konstigt för mig. Men någon med blå eller gröna ögon kan ha en lättare tid med det.

Naturlig ögonskuggsamling med alltför ansikte

För dyr palett

36 $ på Sephora

Om det fanns en “Bästa paletten för resor” pris, Naturlig ögonpalett med alltför ansikte skulle vinna. Med nio toner, paletten är liten jämfört med andra, men det gör det väldigt enkelt att använda. Denna palett kommer också med tre kort för att lära dig hur du skapar vackra utseende med färgerna, vilket är väldigt bekvämt och bra för dem som normalt inte använder smink.

Nyanserna är så smöriga och blandbara, och kan till och med appliceras bra med fingertoppen om du föredrar att göra det! Ibland upptäcker jag att när jag har bråttom är fingertoppen det bästa sättet att applicera ögonskugga eftersom det inte finns något behov av att fläcka ut det.

Proffstips: den ljusa vita nyansen “Heaven” kan också vara används som överstrykningspenna eller som ett pulver för under ögonen om du någonsin behöver det. Det är kraftigt pigmenterat, så rör det lätt med en borste.

The Maybelline Nude Palette

Maybelline The Nude Palette

9,99 USD på Ulta

The Nudes av Maybelline-paletten det förvånade mig verkligen. Jag gick till Target och köpte den och tänkte att jag nog inte skulle tycka om det, men jag gjorde det! Maybelline ögonskuggor (och apoteksögonskuggor i allmänhet) är vanligtvis ganska kritiga och extremt svåra att arbeta med, men den här paletten är mindre. Gardinerna är inte 100% höga, och det är de också lite kritamen för priset kan du inte slå det.

Nyanserna, som är halvmetalliska och halvmatta, är inte riktigt långvariga, men de fungerar bra med en bra foundation! de färgutdelningen är ganska bra, och alla nyanser fungerar sömlöst med varandra, vilket är viktigt för en neutral palett.

Sammantaget är den här paletten inte den bästa i världen, men för priset och nyanserna? Detta är mer eller mindre fördelaktigt för en högskolestudent med en budget!

Vad tycker du?

Vilka ögonskuggspaletter älskar du just nu? Har du provat något av dessa? Vill du se fler inlägg som detta? Kom ihåg att berätta din åsikt genom att lämna en kommentar!