Póster de reinicio encantado

3 kläder inspirerade av omstart av TV-showen Charmed

College mode

Enchanted Reboot PosterOfficiellt marknadsföringsmaterial

Om du växte upp i början av 2000-talet eller har äldre syskon, är det troligt att du har hört talas om kult-TV-programmet. Betagen!

Om du inte känner till det, Betagen berättar historien om tre vanliga systrar som upptäcker att de är häxor. Originalserien gick från 1998 till 2006 och var full av mode från slutet av 90-talet och början av 2000-talet.

I slutet av 2018, a Betagen omstart började sändas, med mer stilinspiration för fans. Showen är trogen originalet, med några tillägg för att representera dagens samhälle, inklusive karaktärer som är etniska minoriteter och diskussioner om ämnen som feminism och veganism.

För att fira den moderna versionen av den klassiska showen har jag skapat 3 kläder baserade på de tre systrarna, Macy, MelY Maggie. Läs vidare för modeinspiration!

1. Macy

Outfit inspirerad av Macy från omstart av TV-showen Charmed: blommig topp, vita flip flops, svarta skinny jeans

Produkter: Blus – Missguided, Jeans – Missguided, Sandaler – Missguided

Macy Hon är äldre syster, mer studiös och ansvarsfull. Hon är laboratorieforskare och i de första episoderna var hon trioens främling.

Även om hon inte längre är student, arbetar hon på campus och har något mycket preppy och kollegialt om sin stil. Hon verkar älska kavajer, jeans och blusar. På sina lediga dagar kan hon ses i mer bohemisk stil.

Jag ville ta med båda stilarna i en, så jag blandade estetiken och kom med det här utseendet. Den består av en blus, jeans, flats och en tryckt väska. Satinblusen lägger till lite klass i outfit och är perfekt om du vill se elegant ut utan att kompromissa med komforten.

2. Mel

Outfit inspirerad av Mel från den omstartade TV-showen: beskuren tröja, stövlar, rippade jeans

Produkter: Cropped Top – Forever 21, Boots – Forever 21, Jeans – Forever 21

I de första avsnitten, Mel är doktorand i genusvetenskap och är tvärtom mot hennes yngre syster Maggie (bilden nedan).

Mel har en ganska kantig stil. Ibland bär han djärva och vågiga kläder, vilket påminner mig om kläderna från originalet. Betagen. För det mesta kan hon dock ses med lågmälda, bekväma plagg.

Med det i åtanke skapade jag en vårdräkt som jag är säker på att Mel skulle älska – den kombinerar en överdimensionerad beskuren tröja, stridsstövlar och jeans. Det är en riktigt avslappnad outfit som passar bra för lektioner eller för en studie i biblioteket.

3. Maggie

Outfit inspirerad av Maggie från omstart av Charmed TV-show: skinny jeans, oversized blazer, camisole

Produkter: Övre del – För alltid 21, Jacka – För alltid 21, Byxor – För alltid 21

Maggie han är den yngre broren. När vi träffar henne är hon nybörjare på college och är engagerad i att vara en del av en sällskap.

Maggie är en sann fashionista som inte skämmer bort galna mönster, tjocka tillbehör och djärva färger. Hon kan ofta ses med kläder som känner för 80- och 90-talet.

För att fånga Maggies stil valde jag en 80-talsinspirerad outfit med en överdimensionerad blazer, svart svart skjorta och supermager jeans med hög midja. Det är en fantastisk outfit som den är, men om du verkligen vill kanalisera din inre Maggie kan du byta ut den svarta toppen för något i rött, rosa eller gult, vilket är hennes favoritfärger!

Vad tycker du om Betagen omstart?

Har du någonsin sett originalet Charmed och tittar för närvarande på omstarten? Vad tycker du om dessa kläder? Vad är din favorit? Låt mig veta i kommentarsektionen!