College Fashion

3 kläder att bära på sommarlovet

College mode

StrandPexels

Med många skolår som avslutas och början på sommaren närmar sig, Sommarsemester är heta i våra sinnen!

En av mina favorit saker med att åka på semester är att hitta nya kläder att bära. Det är alltid kul att leta efter vädret och planera de perfekta kläderna för alla evenemang du har planerat.

Så jag tänkte på tre kläder som jag gärna skulle ta på en tropisk semester under sommaren:

Sommarsemester outfit en:

Sommarsemesterdräkt med off-shoulder klänning i prickar, platåplatta Espadrilles, vävd väska

Produkter: Klänning – ASOS, Skor – Urban Outfitters, handväska – ASOS

När jag åker på semester älskar jag alltid att ha en fin klänning. Det är ganska vanligt att ha en trevlig middag att delta när du åker på semester. Och om inte, en klänning är alltid ett roligt och enkelt sätt att se söt ut medan du besöker staden.

Jag älskar denna blå prickiga klänning. Halsringningen och ärmarna är mycket feminina och flirta. Jag tycker att det är en mycket smickrande design och jag skulle vilja ha den medan jag njuter av det tropiska klimatet.

För tillbehören lade jag till bruna bitar som är super sommarliga. Plattformssandaler ger höjd och gör att klänningen sticker ut. Väskan passar perfekt med sandaler och den vävda designen är perfekt för sommaren.

Lag två:

Sommarsemesterdräkt med rippade jeans, v-ringad blus, svarta sandaler

Produkter: Skjorta – Forever 21, Jeans – Urban Outfitters, skor – ASOS

Vår nästa sommarlovsdräkt är en söt skjorta och jeanskombination. Beroende på vädret kan du bära shorts eller kjol med det här alternativet.

Jag älskar verkligen den här skjortan. Detaljen i den vita blomman är supersöt! Jag tycker att den trasiga stilen på den här tröjan är superklassig och den skulle se söt ut på många människor.

Jag valde att kombinera svarta sandaler med denna outfit eftersom de matchar skjortan. Eftersom svart är så mångsidig kan dessa sandaler definitivt användas igen.

Lag tre:

Sommarsemesterutrustning med slipsfärgade badkläder, vit baddräkt, stickad väska, vita sandaler

Produkter: Badkläder – ASOS, Omslag – ASOS, Handväska – För alltid 21, Skor – ASOS

Vad är en semester utan baddräktsalternativet?

Min nästa favorit sak om en tropisk semester är att kunna bära super söta baddräkter!

För denna outfit hittade jag en baddräkt med slipsfärg som helt hänger samman ~ med den senaste slipsfärgstrenden. Jag älskar färgerna på det här stycket! Det är definitivt en baddräkt som jag skulle köpa.

Eftersom en baddräkt behöver lite mer kläder för att betraktas som en outfit bestämde jag mig för att para ihop en enkel dubbelknäppt kappa och vita sandaler.

Skulle du ha på dig några av dessa sommarlovsdräkter på din nästa semester?

Kommer du någonstans kul i sommar? Om inte, skulle du sporta någon av dessa sommarlovsdräkter hemma? Låt mig veta i kommentarerna nedan!