estadisticas web Skip to content

3 icke-grundläggande lata tjejkläder

College mode

Flicka på sommaren med hatt och halsband

På de flesta ställen är sommaren synonymt med varm, Och när värmen träffar letar vi efter bitar som är andningsbara och luftiga, vilket frigör armar och ben från en kvävande bur av tyg. I tur och ordning, “Sommarstil” blir go-to-uniform för jeansshorts och en t-shirt, varje dag, överallt.

För att undvika en stilrutin, Här är några kläder som kommer att inspirera dig att hålla dig fräsch utan att offra variationen i din garderob.

Matchande uppsättning

Sommardräktsidé: matchande topp och byxor, hatt, sandaler.

Produkter: Topp och byxor – Forever 21, Sandaler – Amazon, Hatt – Belk, Bronzer – Macy’s, Hårspray – Target

Det finns ett sätt att se high fashion ut som kräver samma ansträngning som att ta på sig en blus och byxor och är formad som en subtil men ändå djärv matchande uppsättning.

Undvik att matcha korta ensembler med blommor och stamtryck som alla andra verkar ha, och gå till det här nautisk match byxor uppsättning som skriker sommar.

För maximal lätthet kan du simulera en solbränna med solkräm, simulera strandvågor med saltspray och ta på dig bekväma sandaler och en diskett hatt för att skydda dig mot solen.

Den knäppta kjolen

Sommardressidé: Svart linne, rosa denim kjol, grå ryggsäck.

Produkter: Topp – Topshop, Kjol – Forever 21, Sneakers – Vans, Ryggsäck – ASOS, Solglasögon – River Island

För ett avslappnat äventyr på dagtid, uppdatera årets favoritknapp ned denim kjol med en säsongs nyans: rosa rodnad.

Kasta på en beskuren svart linne för den speciella touchen (det är bara något med svart på sommaren), lägg sedan till dina favorit vita sneakers, rosaguld solglasögon och en robust men minimal ryggsäck.

Den vita klänningen

Vit klänning, espadrilles, orange väska, solglasögon.

Produkter: Klänning – Boohoo, Solglasögon – River Island, Väska – Kohl’s, Skor – Nine West

Av någon anledning tror folk att när du har på dig en klänning måste du ha spenderat mycket tid på ditt utseende … även när allt du gjorde var att ta på dig den och gå utanför.

Dra nytta av den sociala uppfattningen i en Blåsig minimalistisk vit skiftklänning med volangdetaljer. Tillbehör med bekväma espadriller och kattögon solglasögon. Bär en enkel crossbody-väska i en rolig korallskugga för att få en färg.

Vad tycker du?

Är du en självutnämnd “lat flicka”? Var du ett fan av dessa utseende? Har du något att lägga till? Låt mig veta nedan!