3 frodiga produkter du MÅSTE prova

3 frodiga produkter du MÅSTE prova

College mode

Om du inte har hört talas om detta märke förut, Frodig är ett organiskt kosmetikföretag som fokuserar på att använda veganska och vegetariska formler med ytterligare riktiga fruktingredienser.

De är allmänt kända för sina badbomber, som är solida pinnar av bakpulver, citronsyra, eteriska oljor och naturliga smör som bubblar när de reagerar med vatten och skapar en färgstark badupplevelse.

Emellertid är inte bara deras badbomber autentiskt och estetiskt förpackade, deras andra kosmetiska produkter är lika färska och effektiva. Om du är ny på Lush och det är du vill prova några skönhetsprodukter som är på den naturliga sidan, gör dig redo att lägga till Tre föremål under din kundvagn!

Honungsläppskrubb

Så söt att du kan slicka den av dina läppar!

Vädret blir kallare och det hjälper aldrig till att hålla fukten på våra läppar vid liv. Är dina läppar krossade och oavsett hur mycket läppbalsam du använder, så hjälper ingenting? Om ja, behöver du Honey Lip Scrub ($ 10,95).

Tillverkad av ricinusocker, sirapig honung, vit choklad och vanilj. Denna söta läppskrubb exfolierar dina läppar och behandlar dem med jojobaolja. Applicera bara en ärtstorlek för att gnugga läpparna, så kan du slicka av överflödet!

Förbered dig på att bli förvånad över hur mjuka dina läppar är efteråt och insikten att dina läppar nu kommer att kunna absorbera allt du lägger på dem.

Det här har varit en av mina heliga gralprodukter i flera år, eftersom det gör underverk när vädret börjar bli kallare och dina läppar är tappade som ingen annan.

Obs! Om du tycker att det är konstigt att slicka bort överflödig skrubba, kan du alltid bara borsta bort det med fingret eller en mjukduk!

Intergalaktisk badbomb

Förklaras av Lush som ett “out of this world badrum”

Om du letar efter en ny badbom måste du prova Intergalaktisk badbomb (7,95 $). Frodiga badbomber är kända över hela världen för att vara ett glatt, doftande och färgstarkt och roligt alternativ till ditt vanliga tråkiga vanliga bad.

Doftande med pepparmyntaolja, varm vetivert och cederträ, tar denna badbomb dig in i en helt ny galax där du är omgiven av färgglada konstellationer av guld, rosa, blues och massor av glitter.

Titta bara på bilden nedan för att se den här badbomben i aktion själv:

Angels on Bare Skin Fresh Cleanser

En himmelsk blandning för ansikts- och kroppsrengöring!

Är Änglar in Färskt rengöringsmedel för bar hud ($ 16,95) är ett mandelmjölbaserat rengöringsmedel tillverkat med kaolinlera, malda mandlar, lavendel, ros och kamomilloljor. Den är speciellt utformad för att lugna huden och absorbera överflödigt talg och smuts samtidigt som den tonar och lyser upp huden.

För att skapa ett rengöringsmedel behöver du bara blanda en liten mängd av denna produkt med vatten för att bilda en pasta. Du kan sedan försiktigt massera in den och skölja av den för en jämn, jämn hud.

Har du några kultfavoriter från Lush?

Jag är alltid på jakt efter att prova nya hudvårdsprodukter eller skönhetsprodukter, så låt oss veta i kommentarerna nedan om du har några rekommendationer för Lush!