Trajes festivos

3 festkläder för semestern

College mode

Festliga dräkter

Finalen är över och det finns ett ljus i slutet av tunneln: julgranens ljus. Jag älskar varm choklad, dekorationer och julsånger (“Carol of the Bells” och “Jingle Bells” av Michael Bublé är min sylt). Kläderna nedan skulle vara perfekta för julsamlingar, men kan också bäras hela vintern. Du vet, när du inte bär din jultröja.

1. Snödrottningen

Virkad topp svart cirkulär veckad kjol svarta fotkängor kilar runda silverörhängen

Om den onda drottningen och snövit designade en outfit tillsammans skulle det vara det.

Denna outfit är inspirerad av Saras artikel om “Maman” av Lousie Bourgeois. Hon beskriver sina kläder som subtila men glamorösa och kantiga men feminina, med hjälp av element som spökande blommor och mördartillbehör. Skriv också om Louise Bourgeois inflytande, om du är som jag och inte vet något om konsthistoria.

Min version av Saras stil har en fuskpäls rund kjol, som ger en kantig men ändå elegant touch. För att mjuka upp den snygga svarta kjolen hade jag en benvit virkad topp med flödande utsvängda ärmar. För att lägga till en vintage-touch slutförde jag med spektakulära medaljongörhängen Y Silverringar. För att fylla på det knöt jag håret i en rörig hög hästsvans.

2. Ganska som en gåva

Grå-quiltad-klänning-Pläd-Infinity-halsduk-armband-svart-guld-glitter-nagellack-julgran-toppknut

Jag är besatt av detta minimalistisk vadderad grå klänning. Det har varit min favoritklänning för varje tillfälle. A rutig halsduk Lägg genast till jubel till alla kläder. Om min outfit var en gåva under trädet skulle den här halsduken vara fören längst upp. Jag målade mina naglar mörkgrå med guldglitter för att lägga till lite julglamour. Det är ganska interstellärt, måste jag säga. (Jag har inte sett den filmen än … du suck.)

3. Mysig och krämig

Grädde Tröja med hög hals Strumpor Långt halsband Guldgrön

Hur många gånger har jag använt det här? Det är en hemlighet som jag aldrig kommer att berätta. XOXO, tröja flicka.

Jag hittade nyligen den här toppen i butiksbutiken, känd som min mors gamla klädkista som hon inte längre använder. Och jag tar aldrig bort det. Är Tröja ger min kropp en illusion att jag är Baymax från Disneys Stor hjälte 6. (Vem vill inte ha det?) Eftersom toppen är så … besläktad med en marshmallow, tillade jag transparenta strumpor, så åtminstone en del av min kropp är smickrande. Men hej, marshmallows är bedårande. Och vem vill inte känna sig varm och bekväm under denna årstid?

Dessutom bättre knutar för seger.

Vad tycker du?

Vilka av dessa kläder är din favorit? Vilka festkläder har du på dig? Låt mig veta i kommentarerna nedan. (Och gärna släppa alla förfrågningar medan du är där.)