Idea de peinado: Nudo superior

3 enkla och kändisinspirerade nyårsaftonfrisyrer

College mode

Nyårsafton 2011 är nästan här, och oavsett om du planerar att tillbringa en glamorös utekväll på en klubb eller något mer intimt med nära vänner, så bör du bära ditt hår minst. (När allt kommer omkring tenderar vi att spendera mer tid på våra nyårsaftonkläder och smink på nyårsafton!)

Nästa ska jag visa dig tre enkla men vackra frisyrer att bära medan det nya året ringer ut.

1. Bullen

Frisyridé: Högsta knut

Foto med tillstånd av Elle.com

Bullen har varit enorm i år och med goda skäl. Frisyren fungerar för vardagligt utseende, men är också perfekt för speciella tillfällen. Lauren Conrad är den första kändis som kommer att tänka på när jag tänker på bullar, men hennes “Hills” medspelare Whitney Port har en trevlig lite rörig bulle. Kate Bosworths frisyr är superklassig och påminner om en ballerinabulle.

För att uppnå bullenLägg bara håret i en hög ponny och säkra med en ren eller neutral elastik. Vik sedan håret runt resåren och säkra det med bobbynålar. Voila!

Frisyren fungerar för både lockigt och rakt hår så länge det är ordentligt utformat. Se bara till att den övre knuten inte är för bred eller platt på huvudet och voila! Jag föreslår också att man använder ett serum, som John Frieda Frizz Ease, för att bekämpa löst hår.

En toppknut passar perfekt med din favorit LBD för nyår. Eftersom den övre knuten håller allt ditt hår bundet, gör det att du får mer uppmärksamhet åt ditt hals ansikte. Så överväga att ha en djärv läpp i en klassisk röd eller till och med en ljus modern nyans. Se bara till att hålla resten av din smink neutral. Men eftersom det är nyår skapar du ett ännu större uttalande genom att lägga till dina ljusaste och mest förtjusande örhängen.

2. En rörig sidoponny

Frisyridé: Messy Side Hästsvans

Foto med tillstånd av Elle.com

Sidohästsvansen och sidflätan har varit extremt populära i år. Dessa röriga avslappnade stilar är perfekta för hår som inte har tvättats på en dag, vilket gör dem super enkla att dra av.

Blake Lively-versionen skulle se fantastisk ut i en glittrig miniklänning för NYE, medan Carrie Underwoods hästsvans skulle passa bra med en klassisk cocktailklänning i form av en linje.

För att uppnå något av dessa utseende, samla håret i en låg hästsvans som är något utanför mitten. För Underwood-versionen, använd ett locktång för att skapa glänsande lockar och avsluta med ett långvarigt hårspray. För att skapa den livliga versionen, som är lite djärvare, lägg till några slumpmässiga små flätor i håret och använd en pomade för att skapa textur och volym. Du kan också använda ett locktång för att skapa vågor, men dela lockarna för ett mer bekymmersfritt utseende.

3. En centrerad eller djup sidodel

Frisyridé: djup sida eller mittdel

Foto med tillstånd av Elle.com

Detta är den enklaste frisyren av de tre, men du kan enkelt skapa en enorm påverkan. Oavsett om du bär en centrerad eller en mittdel i håret, helt enkelt gör motsatsen för att skapa ett nytt utseende.

Personligen bär jag vanligtvis mitt hår något avskilt, men på nyårsafton kommer jag att ha en djup sidoskillnad med glamorösa stora lockar för ett romantiskt utseende. En mittdel är mer dramatisk när håret bärs rakt och snyggt som Gwyneth Paltrow.

Hemligheten med att skilja hår på ett ställe du inte är van vid är det att föna det istället – börja när håret blötläggs och torka tills det är torrt. Använd sedan gel och / eller hårspray för att säkra framsidan eller lugg på plats.

Dina tankar?

Vad tycker du om dessa kändisinspirerade frisyrer? Planerar du att prova något nytt med ditt hår för NYE? Var noga med att lämna en kommentar och meddela oss.