vestido rojo con hombros al descubierto, bandolera marrón, collar de oro, cárdigan de avena, Keds blancos

3 enkla och avslappnade kläder för dina sommaraktiviteter

College mode

Det heta vädret är här och det betyder att vi äntligen kan göra alla de roliga sommaraktiviteterna vi har väntat på. Naturligtvis, medan vi har kul i solen, måste vi klä oss därefter. Här är några söta outfitidéer för sommaren, som kretsar kring hennes favorit sommaraktiviteter.

1. Vägresor

vit linne, vita blommashorts, silverhalsband, grå tygväska, gula skor

Produkter: Topp – H&M, Underdelar – H&M, Smycken – Forever 21, Väska – H&M, Skor – Old Navy

Flygbiljetter på sommaren kan vara ganska dyra, och när en två timmars flygresa kostar mer än $ 500 är det officiellt inte värt det längre. Det är här bilresa in, det är inte bara en sommaraktivitet i toppklass, det är i många fall mycket billigare än flygresor.

Gå med dina vänner eller ta en resa med din familj till helgen! Att resa med bil gör att du kan komma till fler intressanta platser än vad du annars skulle göra och ger dig flexibiliteten att verkligen planera din resa som du vill.

Denna outfit är perfekt att bära både i bilen och ut ur bilen när du stannar för uppriktiga bilder. De flytande shorts och t-shirt är bekväma att vara i en bil i över en timme, och de är också super söta.

När det gäller väskor är det ett måste att bära en större väska för din väsentliga vägresa. Slutligen, för skor, välj något som du enkelt kan ta på och ta av i bilen, som dessa enkla sandaler.

2. Resa till museet

röd off shoulder klänning, brun crossbody väska, guld halsband, havremjöl kofta, vit Keds

Produkt: Klänning – American Eagle, Väska – H&M, Smycken – Forever 21, Kofta – American Eagle, Skor – DSW

Att vara högskolestudent har sina fördelar. Bland dem är gratis inträde för många museer!

Att planera en dag för att utforska ett vetenskapsmuseum eller konstutställning är ett roligt men lärorikt sätt att tillbringa en varm eftermiddag. (De är alltid luftkonditionerade, vilket gör ett museum perfekt för en svällande dag.)

Till att börja med kommer en luftig axelklänning att hålla dig sval i varmt väder. Se till att packa en lätt kofta, för även om det är väldigt varmt ute kan museer frysa inuti!

Eftersom du kommer att gå i minst en timme, kommer du att ta på dig några sneakers för att tacka dig i slutet av dagen! Istället för att bära en tote väska, välj en crossbody väska för att hålla händerna fria när du går.

3. Vattenparker

svart helhet, solglasögon, vit kimono, vita flip flops, rippade blå jeansshorts

Produkter: Baddräkt – Aerie, Shorts – Hollister, Solglasögon – Forever 21, Ytterkläder – Forever 21, Skor – Old Navy

Du vill komma ut ur huset för att vara aktiv och inte stanna i soffan som en bum, men det är över 100 grader ute … den enda logiska lösningen på detta är att gå till a vattenpark!

Vattenparker är fantastiska sommaraktiviteter: du är hemifrån, du flyttar, Y du kan svalna i liter vatten. Att besöka en vattenpark är också en super rolig och oväntad aktivitet att göra med vänner.

Den här vackra, svarta broderade delen kan fungera som en topp när den kombineras med några rippade jeansshorts! När du inte är i vattnet eller Om du håller på att bli solbränd, gör den lätta kimonon en bra baddräkt utan att gömma din baddräkt.

Sätt på några solglasögon för lite skugga tillsammans med ett par flip flops och du är redo för vattenparken.

Vad tycker du?

Vad gör du i sommarlovet? Vad är din sommaraktivitet? Hur slå värmen? Låt oss veta i kommentarerna nedan!