Trajes de verano camiseta blanca

3 coola sätt att bära en vit t-shirt i sommar

College mode

Sommar outfits vit t-shirt

Foton: ELLE

Även om jag har en garderob full av söta blusar, letar jag alltid efter en gammal resurs: vit t-shirt. Oavsett om du kopplar ihop en med pojkvänjeans eller en pennkjol, är en vit tee den perfekta basen för nästan vilken outfit som helst.

Vill du se vad jag menar? Är här tre trendiga och snygga sommarkläder som innehåller en vanlig vit tee:

1. Vit T-shirt + kort jumpsuit

Vit t-shirt och jumpsuit

Produktinformation: Overalls- Wet Seal, Tee- Target, Solglasögon- Amazon, Bag- Kohl’s, Shoes- H&M, Armband- Madewell

Jumpsuits är tillbaka i stor utsträckning den här säsongen, och dessa jeansshorts är ett fantastiskt alternativ för varmt väder. När den är ihop med en vit t-shirt med rund hals och mönstrade sandaler, kommer den att se cool och bekväm ut på sommaren. Lägg till en färgfärg med en kricka på väska av kricka, och accessoriser sedan med flätade armband. Kasta på dig ett par retro-runda solglasögon för att komplettera ensemblen.

2. Vit t-shirt + tryckta shorts

Vit t-shirt och tryckta shorts

Produktinformation: T-shirt- Aerie, Shorts- Monsoon, Necklace- BaubleBar, Bag- Pacsun, Shoes- Target

Tryckta shorts är en annan populär sommarartikel, och i det här utseendet balanserar en vit tee det färgstarka trycket. Gå efter seafoam green på dina shorts med dessa Target-sandaler och ta sedan en boho-chic kantad väska. För pricken över i, få tillbehör med ett uttalande halsband av rosa smycken.

3. Vit t-shirt + lång kjol

Vit t-shirt och lång kjol

Produktinformation: T-shirt- Topshop, kjol- Amazon, hatt- 2B, skor- guld, örhängen- ASOS | Hårfoto: ELLE

Långa kjolar har en otroligt elegant atmosfär, och detta rodna chiffongnummer är inget undantag. Klä kjolen för dagen genom att kombinera den med en vit t-shirt. Vi valde en trendig beskuren version, men vilken skjorta som helst skulle göra.

Fortsätt med den avslappnade looken med snygga sandaler och vänd den sedan med överdimensionerade silverörhängen. Slutligen stoppa håret i en rörig sidoflätning och täck sedan klädseln med en sommarmässig stråhatt.

Dina tankar?

Vad tycker du om dessa utseende? Vilken outfit är din favorit? Hur skulle du utforma en vit t-shirt för sommaren? Berätta vad du tycker genom att lämna en kommentar nedan!