estadisticas web Skip to content

3 begränsade julklubbar som vi besöker

College mode

Det är ingen hemlighet att jag är det besatt av ögonskuggspaletter. Jag älskar att titta på dem och jag älskar att prova nya märken och färger. Jag älskar särskilt de nya som kommer ut under semestern eftersom sminkmärken går ur vägen och gör förpackningarna. skön. De innehåller vanligtvis också tillbehör som små masker eller grundfärger.

När semestern snart närmar sig, börjar varumärken lansera sina semesterisar. Här är mina tre nya favoriter – de kommer definitivt att finnas på min jullista!

Le Grand Chateau inför ansiktet

Le Grand Chateau Set inför alltför – $ 49

När jag först såg detta på Sephora, blev jag bortblåst av förpackningen och hur oklanderligt designat allt var! För dyrProdukterna är några av mina favoriter, och denna kollektion är definitivt ett måste för alla älskare av märket. Kommer med tre olika paletter som skapar tre olika utseende, vilket gör det väldigt bekvämt och enkelt att använda.

Varje palett har också en annan kindfärg (två rodnar och en bronzer), och pigmenten är rika och inte krita. Jag gillar hur resevänliga dessa små paddlar är. De gör det enkelt att packa! Denna uppsättning kommer också med en Better Than Sex mini-mascara, som förmodligen är min favoritmascara just nu. Det här är definitivt en fantastisk gåva för semestern.

Lorac Mega PRO 2-palett

Lorac Mega PRO 2-palett – $ 59

Lorac är mitt favoritögonskuggmärke, helt klart. Jag äger Lorac PRO-paletterna och den första Lorac Mega PRO-paletten, som kom ut för två år sedan. När jag hörde att det här kom ut var jag så glad att se det! Den här paletten har definitivt mindre neutraler än den första Mega Paletten, men det finns inte tillräckligt med ljusa färger för att du inte vill köpa den. (Jag är inte särskilt äventyrlig när det gäller ögonskuggor.)

Men färgerna som medföljer detta är vackra! Den tredje raden är min favorit, särskilt den djupblå till höger. Jag gillar hur Mjuka, pigmenterade Lorac-skuggor är, varför de är mina favoriter. Ja, det här är en mycket dyr palett, men det är hur man får två vanliga Lorac popsicles, och de kostar vanligtvis $ 42 vardera! Detta är definitivt en fantastisk affär för pengarna, kanske få det som en semestergåva till dig själv!

Stila Trust In Love presentuppsättning

Stila Trust in Love presentuppsättning – $ 40

Det här är den sötaste paletten jag har sett hela året! Det är så bedårande, från förpackningen till nyanser som Stila vald. Jag älskar Stila bronzers och eyeliners, och var väldigt glad att se den här paletten. de färgerna ska vara “romantiska” så om du letar efter en perfekt date-nattpalett är det här.

Jag älskar hur vackra alla ljusare rosa nyanser är. Jag älskar också två bonusartiklar: läpplack och mascara. Stila läpplack är alltid så smidiga och lätta att bära. För priset är detta ett av de bästa värdena jag har sett på länge.

Vad tycker du?

Vad tycker du om dessa julmakeuppaletter? Har du koll på någon av dem? Vill du ha fler artiklar så här? Låt mig veta i kommentarerna!