College Fashion

3 bästa prom makeup ser ut

College mode

Bästa Prom Makeup ser ut att prova - från subtil till naturlig till glamorös, vi har en makeupidé åt dig

Grattis till alla framtida akademiker! Du har kommit så långt och med bara några veckor är slutet i sikte!

När examenssäsongen närmar sig är det dags att börja tänka på viktiga saker som dina planer efter examen, vem som ska bjuda in till ceremonin och vad man ska ha på sig.

Som vi alla vet är din klädsel inte begränsad till dina kroppskläder. din smink för examensdagen Det är lika viktigt som resten av utseendet!

Nedan följer vad jag anser vara det bästa utseendemakeupen som en högskoleexamen med mycket att göra kan be om – de är söta och enkla!

1. Röd läpp

På examensdagen vill du att din familj ska kunna hitta dig i mängden. Med en djupröd läpp som den här kommer den säkert att fånga ditt öga.

Jag älskar den här prommakeupen eftersom ögonmakeupdelen är enkel nog för att läpparna ska skilja sig. Denna look är perfekt för alla klänningar och klänningfärger! Det är definitivt det mest klassiska utseendet och det kommer att se fantastiskt ut på dina foton.

2. Naturligt ansikte

Gradueringsdagen handlar om dig, så varför inte låta ditt mer naturliga jag skina igenom? Denna naturliga smink är ganska enkel men också vacker. Det är perfekt för flickan som vill låta sitt naturliga jag vara den viktigaste delen av dagen och bara vill ha smink för att förbättra hennes funktioner lite.

Eftersom det är så enkelt kan det här utseendet passa alla kläder och färger.

3. Allt glitter

Jag tycker att den här sminkutseendet är definitivt det roligaste! Det kommer inte att gå med alla färger på examensklänningen, men om din klänning är svart är den perfekt.

Det mörka rökiga ögat är perfekt för mer avancerade händelser som prom och guld eyeliner är perfekt för att visa din ande. Om du är ledsen över att låta dina skolfärger gå, försök använda glitter i dina skolfärger, som blått eller rött.

Vilket är ditt favoritmakeup? Låt oss veta i kommentarerna!

På din examensdag ska du bära det som känns bäst för dig, vare sig det är färgstarkt, mörkt eller naturligt smink. Dagen handlar om dig och allt du har åstadkommit. Som sagt, om du letar efter ett sminkutseende är det här de bästa alternativen. De är super enkla men också perfekta för ett stort evenemang.