estadisticas web Skip to content

3 avancerade sminkprodukter som inte är värda det

College mode

3 avancerade sminkprodukter som inte är värda det

Varje gång jag går in i Sephora vill jag ha allt. Allt är så vackert och ser fantastiskt ut, vilket gör det så enkelt att gå över budgeten på smink!

Som vi har nämnt tidigare är några avancerade sminkprodukter värda det, men tyvärr inte alla dessa avancerade produkter är värda de extra pengarna. För dagens inlägg ville jag prata om flera dyra skönhetsprodukter som bara inte fungerade för mig.

Läs vidare för att veta tre avancerade sminkprodukter som återvände direkt till butiken:

(Snabb ansvarsfriskrivning: Bara för att jag säger att du ska undvika en produkt som du kanske redan gillar betyder inte att du slutar köpa den. Det fungerade bara inte för mig! Makeup är väldigt subjektiv. Som alltid, prova något! Vem vet, det kanske! arbeta för dig).

Fördel De är verkliga! Push-up eyeliner

De är verkliga fördelar med Push Up Foder

24 $ på Sephora

Är Den innovativa nya “gel” eyeliner publicerades kraftigt. i början av året. Jag, som alla andra, var glada att prova det!

Efter att ha köpt den här produkten, Jag var lite förvirrad över hur man använder den. Så jag gick online till Sephoras webbplats för att se recensionerna, som vanligtvis hjälper mig att ta reda på hur jag använder produkterna, och de var inte till hjälp. För mig såg produkten “tjock” ut på mitt ögonlock och ibland skulle den falla av. Det applicerades bara försiktigt om jag applicerade lite värme på produkten med min hårtork.

Det andra som jag tyckte var konstigt: på din webbplats, Förmånen säger att “81% sa att det var vattentätt.” Är inte en produkt tänkt att vara det Vattentät eller inte? Det ska inte vara vattentätt för vissa människor och inte vattentätt för andra. Det slog mig som udda och bidrog definitivt till att jag returnerade den här produkten.

På grund av all hype kring den här produkten känns det som om jag saknar något. Låt mig veta om jag inte är ensam med den här. För, Om du har några fantastiska tips för att applicera den här produkten, dela dem med mig!

NARS Större än livet läppglans

Nars Larger Than Life Lip Gloss

$ 26 på Sephora

Låt mig börja med att säga Jag hatar klibbig läppglans! Om jag stänger mina läppar och kan känna dem klibba ihop, är jag äcklad och vill ha den glansen omedelbart. Denna läppglans från NARS är så, så jag blev väldigt besviken! Färgerna är vackra och NARS gör vanligtvis inte besviken, men den här produkten gjorde det bara inte för mig.

Jag gillade inte borsten på denna läppglans. Den är liten. Det verkar som att NARS av misstag använde en borste i barnstorlek och det släpper inte ut applikationen. Det tar ett tag att applicera denna glans ordentligt. Oavsett det vackra färgomfånget kan jag inte motivera priset på $ 26. Jag skulle hellre köpa flera lägre glans som jag verkligen älskar!

För dyrt bättre än falska ögonfransar Ögonfransförlängningssystem

Dubbelsidigt ögonfransförlängningssystem bättre än falska ögonfransar

$ 35 på Ulta

Jag fick den här produkten i gåva så jag kände definitivt att jag behövde prova den innan jag bestämde mig för att jag inte gillade den. Too Faced gör fantastiska masker, så jag tyckte att den här lät perfekt … först. Jag älskar utseendet på falska ögonfransar, men det finns inget sätt jag bär de sakerna varje dag.

Denna mask kräver flera steg för att applicera. Applicera först masken på det stora guldröret och borsta sedan nylonfibrerna i den vita flaskan över masken. Applicera sedan ytterligare ett lager mascara på guldröret över nylonfibrerna och låt det torka.

Jag tror inte att det här har torkat helt ut. Det ser i bästa fall bra ut, och om du spenderar mycket tid på appen kan det se bättre ut. Men det ser alltid klumpigt ut och fick mina övre och nedre fransar att hålla ihop. Denna mascara lossnar också och tar ALLTID att ta bort … även med min Holy Grail Lancôme ögonmakeupborttagare. Det är extremt klibbigt och inte bekvämt att bära., vilket gjorde denna mascara till ett misstag för mig.

Vad tycker du?

Vilka är några av de nedslående high-end makeupprodukterna du har provat? Har du provat någon av dessa produkter? Vill du se fler inlägg som detta? Kom ihåg att berätta din åsikt genom att lämna en kommentar!