College Fashion

3 ansiktspulver för felfri hud

College mode

Jag pratar inte riktigt om ansiktspuder det är ofta i mina CF-inlägg, men de är ett av de viktigaste stegen i alla skönhetsrutiner, om det passar din hudtyp. Jag använder pulver mer på sommaren när min hud tenderar att bli fet och det finns större chans att min ansiktsmakeup blir svettig (grov, men det händer).

Med ankomsten av varmare temperaturer ville jag dela mina tre favorit ansiktspulver med dig. Läs vidare för att ta reda på vad de är!

Make Up For Ever Pro Finish Multipurpose Powder

Kom igen för Ever Pro Slutför pulver för alla ändamål – $ 36

Det här var ett impulsivt köp som betalade sig – jag var på Sephoras webbplats och letade efter ett nytt pressat pulver för att sätta min grund och stötte på den här. jag älskar Makeup för alltid, och recensionerna var utmärkta, så jag gick vidare och köpte den trots att den var lite dyr. Jag älskar det hittills!

de finishen är utmärkt och får inte din hud att se torr utoch det är mycket hållbart. Du kan tydligen använda detta med en fuktig skönhetssvamp som en lätt till medelstor täckning, men jag är inte säker på hur min känsliga, torra hud skulle hantera den. Hittills använder jag det bara som ett pulver när jag vill att min hud ska se mer felfri ut och det fungerar bra för det ändamålet.

Genomskinligt NYX Studio efterbehandlingspulver

Genomskinligt NYX Studio efterbehandlingspulver – $ 9,99

Är NYX löst genomskinligt pulver det är mitt dagliga pulver. Det är superfint och väldigt smidigt (låter konstigt men lita på mig) så fixa din smink mycket bra utan glans. Det ser inte vitt ut i ansiktet heller, förutom om du bär för mycket så använd definitivt en lätt beröring med detta och bygg.

En av mina favoritanvändningar för detta är sätt min concealer under ögonen. Ljusar upp ögonområdet och förhindrar att concealern rynkar under dagen. Prova om du behöver ett mångsidigt pulver av god kvalitet för lite pengar.

Infallible Pro-Matte Powder av L’Oréal Paris

L’Oreal Paris Infallible Pro-Matte Powder – $ 10,99

På sommaren vet ni alla hur besatt jag är med Infallible Pro Matte av L’Oreal flytande bas. Det är helt fantastiskt, och det borde nog ha lager just nu. Men jag var skeptisk till deras pressade pulver eftersom denna typ av långvarigt mattande pulver tenderar att torka ut min hud.

Dock, detta pulver är mycket lättare än det ser ut och extremt effektivt de dagar då du behöver något för att suga upp fettet. Jag använder det bara vid tillfällen som kräver långvarig smink eftersom det verkligen absorberar olja! Prova till exempel på ett sommarbröllop eller en dag med att gå ute på en musikfestival.

Vad tycker du?

Vilka pulver är dina favoriter? Använder du något av ovanstående? Låt mig veta i kommentarerna!