Cama para perro con maleta vintage DIY

25 sätt att återvinna dessa gamla resväskor

DIY Vintage resväska hundsäng

Navigera på en fiendemarknad, granska en fastighetsförsäljning, stanna på ett infall vid en garageförsäljning eller gömma sig på din vind; var du än kan vackra vintage resväskor, ta dem! De är perfekta för att skapa och trolla fram en mängd fantastiska projekt. Från stil till funktion kan de hjälpa till med en variation i hemmet.

Låt oss titta på 25 sätt att återvinna och återanvända de gamla resväskorna nedan!

1. Hundbädd

DIY vintage resväska hundsäng

Skapa en hundsäng ur en av dina gamla, vintage resväskor. Denna Shaleah DIY från The Golden Jelly Bean är ganska lätt och du kan göra den så tätt och mysig som din valp vill!

2. Sidobord

DIY vintage resväskbord

Det här sidobordet i My So-Called Craft Life är otroligt charmigt. Vi älskar färgpopparna och den unika personligheten som den här pjäsen kan ge till alla hem.

3. Dockhus

DIY vintage resväska dockhus

Pretty Prudent har skapat något ganska magiskt för dina små. Ett dockhus inuti din resväska är det perfekta sättet att ta tag i och bära din favoritleksak för semester och semesteräventyr.

4. Ordförande

DIY vintage resväska stol

Titta på den här vackra accentstolen. Perfekt för ett sovrum med plats att reservera, denna See Kate Sew-stol är ett så romantiskt men ändå unikt sätt att markera ett område som behöver lite originalitet.

5. Badrumsskåp

DIY resväska byrå

Hur kan du inte bli kär i den här eklektiska skapelsen som finns på Covet & Want? Vi ser denna idé gömd i en högskolelägenhet eller ett tonårsområde där organisation är nyckeln men personlighet lyser starkt.

6. Sängbord

DIY vintage resväska nattduksbord

Du behöver inte gå med resväskans ursprung för att fortsätta att ha den ålderdomsandan i ditt DIY-projekt. Istället kan du få det att smälta in i din nuvarande omgivning och ändå få in den mysiga känslan som Songbird gjorde med det här krämiga vita nattduksbordet.

7. Hyllor

DIY vintage resväskahylla

Vi hittade denna fantastiska inspiration på Upcycled Dzine och det kan bara vara en av våra favoriter i gänget. Detta är ett utmärkt sätt att lyfta fram en mer avslappnad matsal eller till och med ett hemmakontor, och det bästa är att det är möjligt för dem som börjar i DIY-världen.

8. Hantverkslåda

DIY vintage resväska hantverk låda

Vintage resväskor är det perfekta sättet att inte bara organisera dina hantverk eller klippbok, utan också göra resan enklare. Oavsett om du går till en rikstäckande kompis eller scrapbooking-konvention, skapa en sådan som Amy of Inspire Co gjorde för ett bättre sätt att resa.

9. Korthållare

DIy Vintage resväska bröllopskortlåda

Något lånat har alltid bra bröllopsidéer. Om du har en vintageinspirerad fest, infunderad med resebuggen, gör en kö av denna spridning. Använd mindre resväskor som ett medium för bröllopsgästerna att placera sina kort. Det är inte bara funktionellt utan också mångsidigt, och du får fördelen att ge den den stil du vill ha.

10. Hundskålar

DIY vintage resväska hund skålar

Vi stötte på detta funky projekt från Imgur och vi kan inte glömma hur genialt det är. DIYers flickvän letade efter att få valpens skålar från golvet och den här handledningen visar hur han fick det att hända för henne.

11. Tygöverdrag

DIY vintage resväska tyg

På Beautiful Mess blir vi aldrig besvikna när det gäller inspiration. Och detta projekt är inget undantag. Vintage resväskor kan uppdateras, som dessa tygklädda skönheter, och användas som enkla dekorbitar på egen hand.

12. Handduksställning

DIY vintage handdukshållare

Med lite organisation på insidan går denna Design Sponge-idé längre med tillägget av en handdukskrok. Vi älskar denna idé för ditt gästtoalett för vänner och familj att njuta av och för dig att visa upp din kreativitet och unika stil.

13. Staplad bit

Staplat bord för DIY vintage resväska

Emily visar alltid fantastiska hemidéer på Cupcakes och Cashmere. Och hur man inte förälskar sig på sidobordet du skapade för ditt rum? Och allt han gjorde var att stapla och kamma!

14. Tavla

DIY vintage resväska svarta tavlan

Det här projektet är perfekt för en mängd olika evenemang eller ett sätt att spruva upp gården. Becky berättade för oss hur hon skapade det här originalstycket på sin blogg Beyond the Picket Fence och vi älskar dess enkelhet.

15. Soffbord

DIY vintage resväska soffbord

Begagnade fynd kan verkligen göra för några av de bästa DIY-projekten, återvunna bitar och magiska tillägg till hemmet. Och denna DIY från Goodwill av Janeane är inget undantag. Se hur vackert det här moderna och vintage soffbordet är!

16. Dekoration med öppen spis

DIY vintage resväska eldstad dekor

Maple & Magnolia visar hur antika resväskor enkelt kan hitta ett hem i din eldstad, bygga och odla mysig och detaljerad stil. Måla och ändra färgen på bitarna om du anser det nödvändigt, men oroa dig inte, tonbytet tar inte bort charmen.

17. Barvagn

DIY vintage resväska rullstångsvagn

Att hitta denna DIY i tillbehörsdesigners Apartment Therapy, Dane Holweger, är en spelväxlare. Skapa ett nytt utseende i matsalen eller under middagsfester när du dyker in i denna handledning.

18. Sidobord

Vintage Suitecase DIY Sidobord

Angels in the Architecture ger oss en bit som är otroligt original men också mångsidig. Från ett sidobord, foajéstycke eller till och med en bärbar datorstativ kan denna DIY göra en språngbräda för en mängd idéer.

19. Dessertbord

DIY vintage resväska dessertbord

All bröllopsinspiration på Ruffled är ovärderlig för brudar som upptäcker hur de vill odla och skapa sin drömdag. Och här är ett dessertbord som var accentuerat med vintage resväskor, det är ett enkelt sätt att lägga till ett DIY-element och känna till din fest!

20. Toalettbord

DIY vintage resväska

Underet bakom On My Creative Side gjorde några vackra bitar ovanpå denna vintage resväska sideboard idé. Och detta måste vara vår favorit i gänget! Kan du föreställa dig den personlighet som kommer att fylla ditt master- eller gästsovrum med tillägget av denna DIY-bit?

21. BarnlekDIY vintage resväska set

Tara Dennis ger oss ännu mer inspiration om barns lek med denna bedårande idé. En resväska full av fantasi är precis vad du behöver för barnen att njuta av på familjeresor!

22. Syutrustning

DIY vintage resväska sömnad kit

Vanessa vet att vissa av oss behöver ett större och bättre sömpaket. Och i A Place to Roost berättar han hur han tog en vintage resväska och använde den till sin fördel. För ivrig avlopp och hantverkare, här är en titt på vad du kan skapa och hur du kan organisera dig lite bättre.

23. Målad

Vintage DIY målad resväska

Concrete Cottage gjorde något riktigt enkelt men riktigt effektivt. Jeannie grep en resväska och målade den efter eget tycke och använde den som en konversationsbit för sitt hem. Berätta för oss nu att du inte kan prova det här DIY själv.

24. Våningssängar

vintage-resväska-våningssäng-husdjur

Ibland vill vi bara inspirera dig och när vi hittade dessa Just Imagine kattkullar visste vi att vi var tvungna att inkludera detta projekt. Katter gillar att klättra, men de gillar också att krama, och de får det bästa av två världar med denna DIY-idé.

25. Frukostbricka

DIY Vintage frukostbricka från resväska

Mother Earth Living älskar att visa upp vackra och praktiska idéer och den här är inget undantag. Feminin charm kretsar kring denna frukostbricka gjord av en utskuren resväska.