College Fashion

2017 Makeup för julmakeup: Vilka är heta och vilka inte?

College mode

Med nytt semester smink På väg mot vintersäsongen kan det vara svårt att räkna ut vilka nya utgåvor som är värda att prova och vilka som bara inte håller upp till resten.

Var inte rädd, för mina dåliga sminkköpsvanor betyder att ni skördar fördelarna med mina dåliga utgifter. Eftersom jag har frestats av många semesterprodukter den här säsongen har jag provat en hel del nya utgåvor. Det här är mina tankar om de nya utgivningarna för semestermakeup som jag köpte själv eller provade på något sätt. Låt oss börja!

Maybelline Gigi Hadid Collection: kall, men varm för vissa produkter

Produkter från Maybelline Gigi Hadid-kollektionen: Jetsetter-palett | Glow Eyeshadow Palette | Ögonkonturspalett | Fibermascara | East Coat läppstift (Mauve) | Glöd flytande strobe | West Coast läppstift (röd)

Även om detta förmodligen är det mest omtalade apotekssamarbetet just nu, de flesta produkter är tyvärr byster. Det finns några anständiga pärlor där ute, som läppstift, läppfodral och masker, men basprodukterna och den jätte Jetsetter-paletten klarar inte ens den typiska Maybelline-kvaliteten.

Mitt största problem är de nya ögonkonturspaletterna. Brickorna är otroligt små och mitt finger kan inte ens passa varje nyans att visa. De har betydande konsekvenser och är verkligen INTE värt $ 16-priset.

En annan punkt att tänka på är att priset på varje produkt ökar några dollar. De flesta produkterna är mellan $ 8 och $ 16. Du får smink i en vacker förpackning, men för mig, produktkvalitet motiverar inte det högre priset. Slutsats: Om du gillar Maybelline-produkter och inte har något emot att spendera några extra pengar, prova samlingen. Hämta mig.

Huda Beauty Obsessions Eyeshadow Palettes – De hetaste av de hetaste

Huda Beauty Obsessions Eyeshadow Palette

Huda Beauty vinner utmärkelsen för Årets mest populära ögonskuggpalettkollektion! Deras produkter är kända för att vara dyra och känns lyxiga, men dessa nya paletter lyckas bibehålla samma höga kvalitetsnivå medan de fortfarande kostar endast $ 27 vardera.

Samlingen inkluderar fyra paddlar totalt: tre täcker mer vanliga och neutrala toner och en sista bestående av rika, ljusa färger. Skuggorna känns otroligt mjuka och pigmentet är förstklassigt. De bästa nya paletterna jag har sett på något apotek eller avancerat varumärke på länge. Fånga dem medan du kan!

MAC Holiday Snowball Eyeshadow Palettes – Hot

MAC Holiday Snowball Eye kompakterar i rosaguld (överst) och guld (botten)

MACs julkollektioner är alltid vackra, och dessa paletter gör inte besvikna! Av alla semesterobjekt är dessa två nya ögonskuggspaletter bästa dolda pärlor. Detta nya format är en stor förändring från din normala palettdesign.

Alla nyanser i dessa två paletter är på plats och består av nästan alla neutrala nyanser du behöver! Skuggpigmenteringen är solid och de är ganska överkomliga i pris. 29 dollar vardera. Bra rekvisita för MAC på den här! Detta får en solid tummen upp.

Becca Après Ski Glow Eye Light Palette – kall

Becca Après Ski Glow Eye Light Palette

Becca gör några vansinnigt vackra highlighters (Hey Champagne Pop!), Men den här paletten är en flopp. Dessa “ögonskuggor” är otroligt små versioner av Shimmering Skin Perfector highlighters som hälls i en ögonskuggspalett.

Den här produkten var inte riktigt nödvändig eftersom det redan finns många liknande gnistrande neutrala ögonskuggspaletter. Ytterligare, kvaliteten på dessa skuggor är inte i närheten av riktiga highlightersoch priset på $ 45 är inte motiverat för mig.

Jag skulle vara mer intresserad av en kombinerad highlighter-palett som innehåller alla nyanser från Becca highlighters. Nu är det något jag skulle köpa. Passa hårt på denna paddel.

Ny Galactic-samling av Fenty Beauty – Warm

Fenty Beauty Galactic Collection-produkter: Starlit Hyperglitz läppstift, Galaxy Eyeshadow Palette, Eclipse 2-in-1 Glitter Release Eyeliner, Cosmic Gloss Lip Gloss

Alla var galen på Fenty Beauty när den först kom ut (inklusive din på riktigt), men Rihanna bestämde sig nyligen för att utöka varumärket med en inspirerad av galaxen samling av läppstift, läppglans och ögonskuggor.

Så långt idén går, spikade hon den i huvudet efter den galax / holografiska / iriserande trenden som blir vanlig i sminkkollektioner. Paletten innehåller några bra färgglada skugga alternativ och läppstift och läppglans De finns i unika, ljusa nyanser som fungerar med en mängd olika sminkstilar.

Mitt enda problem är att den här samlingen saknar neutrala toner, men förhoppningsvis får vi se hennes i framtiden. Stora tummen här uppe!

Tankar

Vilka sminkuppsättningar hoppas du få se den här semestern? Några bra alternativ som redan finns på din önskelista? Dela dem nedan!