Diademas

20 superlätta DIY-projekt för ditt hem

Vackra mönster

Förra helgen städade jag mitt hus och hittade några gamla murarburkar samt andra begagnade saker. Jag har en idé. Varför inte göra alla dessa gamla murarkrukor till en DIY-vas eller något användbart? Sedan letade jag efter de stora projekten för att slutföra mitt DIY-hantverk.

Förresten, jag kommer också att visa dig några andra enkla DIY-projekt för att göra en hektisk helg. Jag väljer två handledning för att göra en murvas och en tvålautomat. Båda dessa idéer kostar inte mycket tid.

Om du älskar DIY-projekt kommer du inte att sakna dagens DIY-inlägg! Du hittar mer information i länkarna. Lita på mig! Prettydesigns kommer inte att svika dig äntligen.

Ett säckväv konstverk

Ett säckvävs konstverk via

Metallic Duck Ribbon Candles

Metallic Duck Ribbon Candles via

Hemmaprojektor

Hemprojektor via

Bra tätning

Bra försegling via

Ett trevligt bräde

Ett vackert bord via

DIY vassdiffusor

DIY Reed Diffuser via

mugghållare

Underlägg via

Metalliska geometriska planteringsmaskiner

Metalliska geometriska planteringsmaskiner via

Tvålpump

Tvålautomat via

DIY servetter

DIY servetter via

DIY-t-shirts med fickor

DIY T-shirts med fickor via

DIY hårklämmor

DIY hårklipp via

Hot Pack-handledning

Hot Pack-handledning via

Sy lädernyckelring

Sy lädernyckelring via

Färgkod dina nycklar

Färgkod dina nycklar via

Pannband

Pannband via

Smycken arrangör

Smycken Arrangör via

Svart krona

Black Crown via

Hjälpsamma bokmärken

Användbara bokmärken Via