20 acogedoras y lindas ideas para el cabello con clima suéter

20 mysiga och söta tröjor för väderhår

20 mysiga och söta tröjor för väderhår

Sweater Weather Style är en värdig motståndare till Coachellas boho-chic estetik, även om du fortfarande känner de sommarliga vibbarna. Lyckligtvis vet de bästa stylisterna hur du värmer upp din egensinniga fashionistas ego när det är kallare. Här är en ren koncentrerad inspiration för att förbättra eller helt ändra din vinterfrisyrrutin!

Vädertröja frisyrer

Om du redan har förberett ditt hår för den kallare säsongen är nästa steg styling. Sweater Weather handlar inte om tråkiga lockiga hästsvansar eller att gömma all skönhet under en stickad hatt. Finsmakare av haute couture erbjuder att leka med naturliga nyanser, solkyssade höjdpunkter, vintagetillbehör och olika texturer som borstade vågor, kantade ändar och till och med extremt voluminösa lockar. Är ni tjejer redo för experimenten?

# 1: rörigt hög bulle

Den här feminina och eleganta frisyren är väldigt lätt att göra, eftersom den bara kräver elastik, bobby-stift, en stark hållspray och en romantisk atmosfär. En rörig bulle är en underbar lösning, om du behöver fylla i en tröja med tröja och förbli underbar.

# 2: DIY Massive Bun Plus Headband

Egentligen är hår inte den enda komponenten i moderna frisyrer. I vinter, var uppmärksam på olika tillbehör och huvudbonader för att förbättra din image och ha kul. Små snygga element kan göra varje avslappnad frisyr snygg och elegant.

# 3: Halo gjord av flätor

Du behöver inte vara en bra tjej för att se ut som en ängel, bara prova den här flätade gloria, som är perfekt för den här tröjasäsongen. Var noga med att fästa resultatet runt omkretsen för att njuta av den överdådiga stilen hela dagen.

# 4: Svart rosett

Markera din elegans med en svart rosett, med samma tillbehör eller ett enkelt band av valfritt tyg. Detta enkla trick kommer att göra din frisyr speciell. För total framgång måste du också uppnå de ansträngande naturliga vågorna.

# 5: glamorösa lås möter guldbobbynålar

Denna frisyridé är specifik, elegant och känslig. Kvinnor gömmer ofta hårnålar. Du kan använda dem som kryddiga tillbehör för varför inte? Dela håret åt sidan, forma och forma dessa lockar och njut av ditt glamorösa utseende!

# 6: Victoria’s Secret låser

Det ikoniska konceptet med tröjahår kom från gatumodeller, som allt vi har på samtida bärbart sätt. Skimrande lås förkroppsligar enkelt tanken på att lägga överdimensionerade kläder, springa ner på 5: e avenyn och se fantastisk ut.

# 7: Snygg flätad hästsvans

Lägg till en bohemisk chic touch till ditt avslappnade utseende för att gå ut och visa vem som är chefen. Denna frisyr är både stram och sexig, vilket gör den lämplig för alla vanliga och speciella tillfällen, en formell kontorsdräkt och en lyxig aftonklänning.

# 8: Flätat huvudband

Detta är en romantisk, fluffig och överdådig look för din vinterkollektion med fantastiskt utseende. Du kan bära ditt eget flätade hår eller ett färdigt pannband för att genomföra denna söta tröja väderidé. Dessutom ser voluminösa hästsvansar alltid relevanta och snygga ut.

# 9: lång ponny

Du vet att enkelhet ibland är den bästa lösningen, speciellt om du har bråttom och snabbt måste hantera ditt hår från andra dagen. Den höga ponnyn är favoritfrisyren för vädertröjor, eftersom den är elegant, enkel och perfekt att para ihop med mysiga lagerkläder.

stökig tousled hästsvans

# 10: Futuristisk Bob med rakat tempel

Hårtrender i tröjor kan vara radikala och oväntade. Om du är redo för säsongsbetonade makeover, ta ditt punk-ögonblick och raka ditt tempel. Alternativt kan du visa det eller inte, det beror på vilken frisyr du väljer. I själva verket är vi alla deltidspönare.

# 11: halv upp bulle

Den här söta och praktiska halvbunken fungerar för alla tillfällen. Visar perfekt längden på ditt vackra hår till skillnad från hela bunken. Och det är väldigt bekvämt att ha på sig jämfört med löst hår. Du kan gå till gymmet så här eller gå på röda mattan. Hur som helst, din halvbun kommer att se fantastisk ut.

# 12: Vintage pannband

Gå till närmaste vintagebutik och hitta något otroligt vackert och inspirerande. Dessa tillbehör är raseri den här säsongen, så du kan räkna med gott om komplimanger och beundrande utseende!

# 13: Blanda färg

En begåvad färgist kan förvandla ditt hår till en fantastisk uppsättning nyanser. Om du färgar håret ganska ofta, var uppmärksam på de trendigaste färgerna: roséguld, persika, brons och blekt gult. Förresten, korta lager frisyrer är BFFs av tröja väder.

# 14: högt lockigt hästsvans

Detta är det enklaste alternativet för lata hårdagar, om du har naturliga lockar. Det är också en cool och modern frisyr, även om du måste krulla håret först. En mycket voluminös hästsvans är den perfekta lösningen för det oförutsägbara tröjan.

# 15: variationer av den franska rullen

När du vill eller behöver se mer elegant ut, prova den klassiska franska touchen. Kvinnor bär denna frisyr till barnvagnar, bröllop och röda mattor. Men det är så vackert med casual kläder, det gör bokstavligen varje outfit snygg och elegant.

# 16: Kosmiska bullar plus sicksackavskiljning

När vädret är grymt finns det några sätt att lyfta humöret. Och en söt frisyr är en av dem. Roliga, lite barnsliga och oändligt charmiga, kosmiska bullar uppdelade med en intressant del kommer säkerligen att göra din outfit speciell.

# 17: Fishtail Fläta

Denna magnetiska frisyr kan bli din viktiga skönhetshack under tröjasäsongen. Det är praktiskt, underbart och ganska enkelt att göra. Titta bara på några självstudievideor, behärska skickligheten och njut av komplimangerna!

# 18: extra volym

Frodiga och pompösa frisyrer är mycket modet nu. Bara ett enkelt tips: Blanda inte extra voluminöst hår med extra glänsande smink, om du inte är Beyonce.

# 19: eldkulor

Du kommer nog ihåg den här frisyren från grundskolan, men den kan se mycket mer intressant ut hos vuxna, särskilt om din hårfärg är ljus och glänsande. Perfekt för gymmet och dagliga promenader.

# 20: hög bulle

Denna mjuka texturerade och lite röriga bulle ser stilig och avslappnad ut, beroende på din outfit. I kombination med en mysig tröja vinner bullar alltid! Glöm inte att fixa din vinterfrisyr med hjälp av bobby-stift och en fast spray.

hög bulle frisyr

Har du redan blivit kär i frisyrer för tröjor? Det här är en verkligt magisk säsong, så håll dig varm, behärska konsten att fläta och gör din vinter oförglömlig.