¡20 peinados largos que querrás rockear de inmediato!

20 långa frisyrer du vill rocka direkt!

20 långa frisyrer du vill rocka direkt!

Långa frisyrer är roliga att flagga, delvis för att det finns så många fler alternativ när håret är förbi dina axlar. Oavsett om du vill experimentera med roliga vändningar eller flätor eller hålla det enkelt och elegant, det finns gott om frisyrer att välja mellan.

Kreativa och eleganta långa frisyrer

Vi har uteslutit allt banalt och har bara löst de söta och kreativa frisyrerna som du inte kommer att se på någon annan tjej på gatan. Du kommer att kunna ta itu med de flesta av följande updos, downdos och halv upp stilar och enkelt skapa eleganta utseende för fritidskläder eller någon speciell händelse.

# 1: Långt hår vrid och linda

Om du har långt rakt hår är den här pärlan i myriaden av långa frisyrer tillgänglig för dig. För att få den här stilen, borsta tillbaka håret och vrid det sedan på fyra olika ställen på baksidan av huvudet. Fäst den med bobby-stift om det behövs, och samla vridningarna i en halv hästsvans med en resår. Ta en hårsträng under, linda den runt resåren och nål för att dölja den.

# 2: halvflätad krona

Rakt, vågigt eller lockigt, den här frisyren är perfekt för alla hårtyper. Du kan bära en traditionell fläta (eller två flätor), eller prova något mer komplicerat som en rullad fiskstjärna som sveper runt baksidan av huvudet ovanför öronlinjen på båda sidor.

halv updo med fishtail krona

# 3: Långt hårfläta

Ge hårvolymen och accentuera med en romantisk flätad krona runt bouffanten. Denna frisyr kombinerar flätor, lockar och raka sektioner och är lika vacker som en prinsessa.

# 4: Flerfärgad lång frisyr

Långa frisyrer ger dig fördelen att vara kreativ med stil och färg. I synnerhet den här innehåller all skönhet blond, svart och brun i en. Med hårklippt och flätat i täta flätor vrids den återstående längden till en hästsvans. Avslappnad, rolig och funktionell!

# 5: Ganska långt hår i pastellfärger

Platinablondlås kan flagga söta och subtila hårpigment som babyrosa och sjöjungfrublått. Dessa subtila färger är sexiga och trendiga utan att vara för överväldigande för kontorskläder.

# 6: långfärgad fläta

Kreativ tjock fläta med mycket längd är ett roligt bohemiskt alternativ för långhåriga tjejer. Lägg till ett stänk av ljus färg tillsammans med några ombre-höjdpunkter för ett riktigt unikt utseende.

# 7: lång bubbelflät

Långa frisyrer är ibland inspirerade av sci-fi och fantasy-trender, som den här långa bubbelflätan som skapas genom att helt enkelt svepa hårsnitt runt sig själv för att bilda puffar av samlat hår som kaskaderar neråt ryggen.

# 8: Punkrosa långt hår

Kommer du ihåg när du försökte färga håret med Kool Aid den sommaren på gymnasiet? Gör dig redo att försöka igen – ljusa, levande nyanser är populära bland många långhåriga tjejer, inklusive de som känner sig vackra i rosa.

# 9: Kreativ lång frisyr

Koppla ihop en ovanlig fläta med en standardponny för ett kreativt utseende som är perfekt för alla tillfällen, från ditt skåp till dansgolvet.

# 10: Candy Shop lång frisyr

Glöm blondin, brun och vinröd – välj hetrosa, elektrisk lila eller till och med vit för att vända huvudet. Frisyrer för långt hår kan vara roliga oavsett din hårtyp eller ålder. Den här tjocka franska flätan är utvändig hanterbar och rolig.

# 11: accentflätor för långt hår

Har du inte ett huvudband till hands? Ta bort trådarna från ansiktet genom att placera dem i en subtil accentflätad krona. Arbeta i en, två eller flera flätor och säkra dem under håret med bobby-stift.

# 12: långt hår i en lila dröm

Om du älskar lila, gör ditt bästa med en slående lavendel nyans som är verkligen unik. Arbeta i några blå och platina accentsträngar för att ge den dimension och uthållighet. När du letar efter idéer är detta definitivt ett helt originellt utseende.

# 13: lång frisyr med sidfläta

Enkelt, elegant och bekvämt för både dag och natt, långa frisyrer kan vara lika enkla som en fransk fläta som håller täta och charmiga lås.

# 14: långt svept skönhet

De mjuka och flödande långa locken är vackra för alla tjejer, och den här frisyren framhäver lätt femininiteten hos den typiska flickflickan. Ha massor av bobbynålar till hands för den här, och när du flätar mittdelen, ta bort elastiken från håret och låt håret flöda naturligt. Perfekt när du inte planerar att planera hårklipp ett tag.

# 15: Långa kantiga flätor

Dela håret i den minsta delen av din man med en sidoskillnad för en flätad keps på baksidan som kombinerar bra med en upprorisk anda. Denna no-nonsense frisyr är perfekt för alla åldrar och kan också hjälpa till att dölja fläckar från växande frisyrer.

# 16: Romantiskt klassiskt långt hår

Frisyrer för långt hår innehåller vanligtvis lager, men inte nödvändigtvis. Om ditt hår är tillräckligt långt för att leka med några klassiska stilar, prova det här enkla och vackra grekiska gudinnan.

# 17: Lång tjock fläta stil

Om du vill bli kreativ med ditt långa hår, prova en tjock, lös fläta som inte håller upp med de vanliga bobbynålarna och elastiken. Balayage hårfärg lägger bara till det fantastiska slutliga utseendet.

# 18: Trimmer för långt hår

Romantiskt lockigt sjöjungfruhår är vackert och lämpligt för alla sommarlägen, bäst med söta hårprydnader som sjöstjärnor, snäckskal eller blommor.

# 19: Lockigt naturligt långt frisyr

Långa frisyrer behöver inte vara komplexa. Om du har turen att ha naturligt hår som hålls rimligt kontrollerat med rätt hårprodukt, låt det flöda fritt! Sassy och sexigt naturligt hår är alltid i stil!

# 20: Långa funktionella sidflätor

Avsnitt hårets framsida och fläta de mini diagonala flätorna, säkra dem med bobby-stift på baksidan av huvudet. Detta är ett sött alternativ för lugg som växer ut eller en tämare för några oroliga och lösa lager.

Långa frisyrer har så många alternativ att det kan vara svårt att välja rätt för din specifika hårtyp och personliga stil. Ta dig tid att leka med olika frisyrer eller besök en professionell stylist för att få ett helt nytt utseende utan att offra mycket längd. Om du är tålmodig och villig att ta dig tid att investera i otroligt vackra och fantastiska frisyrer, kommer du att upptäcka att det verkligen finns många alternativ för långt hår.